Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Asuminen ja rakentaminen / Sisäilma-asiat / Sisäilmatyöryhmä

Limingan kunnassa toimii sisäilmatyöryhmä. Sisäilmatyöryhmä on perustettu 6.10.2017 ja se toimii kunnanhallituksen alaisuudessa. Sisäilmatyöryhmässä käsitellään tulleet sisäilmailmoitukset, havaitut ongelmat ja niiden aiheuttamat toimenpiteet sekä seurataan korjattujen sisäilmaongelmien tuloksia lisäksi kokouksessa käydään läpi muita asioita kuten esimerkiksi uusien rakennusten rakennusmateriaalivalintoja.

Sisäilmatyöryhmän jäseninä ovat luottamusmiesedustus (kunnanhallituksen puheenjohtaja, nimetty valtuutettu), kiinteistön ylläpidon edustus (kiinteistöpäällikkö, työsuojelupäällikkö), kiinteistöjen omistaja edustus (tekninen johtaja, rakennusinsinööri), ympäristöterveydenhuollon edustaja (terveystarkastaja), työterveyshuollon edustus (työterveyslääkäri, työterveyshoitaja). Lisäksi kokouksissa voi olla kutsuttuna mukana mm. kokouksessa käsiteltävien kiinteistöjen käyttäjien edustus (esim. esimiehet, vanhemmat, rehtorit) ja erialojen asiantuntijoita.

Normaalitilanteessa sisäilmatyöryhmä kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Kun sisäilmaongelmia on havaittu, sisäilmatyöryhmä kokoontuu niin usein kun on tarpeen.

Tällä sivulla julkaistaan sisäilmatyöryhmäkokousten kokousmuistiot.

Sisäilmatyöryhmän muistiot

Muistio 6.10.2017

Muistio 15.11.2017

Muistio 25.1.2018

Muistio 23.2.2018

Muistio 11.4.2018