Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Asuminen ja rakentaminen / Sisäilma-asiat / Sisäilmatyöryhmä

SISÄILMATYÖRYHMÄ

Limingan kunnassa toimii aktiivinen sisäilmatyöryhmä. Sisäilmatyöryhmä on perustettu 6.10.2017 ja se toimii kunnanhallituksen alaisuudessa. Sisäilmatyöryhmässä käsitellään tulleet sisäilmailmoitukset, havaitut ongelmat ja niiden aiheuttamat toimenpiteet sekä seurataan sisäilman korjaustoimenpiteitä ja korjattujen sisäilmaongelmien tuloksia lisäksi kokouksessa käydään läpi muita asioita kuten esimerkiksi uusien rakennusten rakennusmateriaalivalintoja.

Sisäilmatyöryhmän jäseninä ovat luottamusmiesedustus (kunnanhallituksen puheenjohtaja, nimetty valtuutettu), kiinteistön ylläpidon edustus (kiinteistöpäällikkö, työsuojelupäällikkö), kiinteistöjen omistaja edustus (tekninen johtaja, rakennusinsinööri), ympäristöterveydenhuollon edustaja (terveystarkastaja), työterveyshuollon edustus (työterveyslääkäri, työterveyshoitaja), vanhempaintoimikunnan edustus ja työsuojeluvaltuutetut. Lisäksi kokouksissa voi olla kutsuttuna mukana mm. kokouksessa käsiteltävien kiinteistöjen käyttäjien edustus (esim. esimiehet, vanhemmat, rehtorit) ja erialojen asiantuntijoita.

Normaalitilanteessa sisäilmatyöryhmä kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Kun sisäilmaongelmia on havaittu, sisäilmatyöryhmä kokoontuu niin usein kun on tarpeen.

Sisäilmatyöryhmän muistiot aikajärjestyksessä (uusin hyväksytty alimmaisena):

2017

2018

2019

2020