Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Työ- ja yrityspalvelut / Kehittämis- ja elinkeinohankkeet / Parempi tulevaisuus -hanke

esr        ely

Parempi tulevaisuus -hanke

Hanke on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! (päivitetty 14.1.2021)

Parempi tulevaisuus -valmennuksesta uutta virtaa yrityksen kehittämiseen –
Näin syntyy tiekartta yrityksellesi parempaan tulevaisuuteen!

Oletko yksinyrittäjä tai pienyrittäjä? Kaipaatko tukea muutostilanteessa? Tarvitsetko apua ja sparrausta yrityksesi kehittämiseen? Haluatko päivittää liiketoimintasuunnitelmasi tähän päivään? Mietityttääkö oma hyvinvointi ja jaksaminen?

Parempi tulevaisuus -valmennuskokonaisuus on juuri sinua varten. Hankkeessa toteutetaan liminkalaisille yrityksille verkkovalmennus, joka tarjoaa aikaa ja tilaa pohtia omaa yritystä ja sen suuntaa syvemmin. Valmennuksen aikana laadit valmentajien tuella strategisen liiketoimintasuunnitelman, joka on konkreettinen tiekartta yrityksellesi poikkeusoloissa ja sen jälkeen. 

Tämä suunnitelma ei jää mappiin pölyttymään, tee itsellesi pitkän tähtäimen palvelus! Strateginen liiketoimintasuunnitelma elää yrityksesi mukana muuttuvissa tilanteissa. Valmennuksessa kehität strategista ajatteluasi, kirkastat yrityksesi suuntaa ja saat uusia ideoita toiminnan kehittämiseen. Kerrytät osaamista, joka lisää yrityksesi tuottavuutta tulevaisuudessa. Lisäksi saat tukea ja työkaluja omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtimiseen arjessa.

Valmennuskokonaisuus on osallistujille maksuton. Toiminta on käynnistynyt kesäkuussa 2020 ja varsinaiset puolen päivän koulutukset järjestetään elo-marraskuussa: to 20.8, ti 25.8., ke 2.9., ti 8.9., to 24.9., ke 7.10., ma 26.10., pe 6.11., pe 20.11. ja to 26.11. Verkkovalmennusten tallenteet ja materiaalit ovat käytössäsi, vaikka et pääsisikään mukaan kaikille kerroille.

Parempi tulevaisuus -valmennus järjestetään myös keväällä 2021 mikäli kiinnostusta on. Lähde rohkeasti mukaan! Ennakkoilmoittautuminen nyt käynnissä! 

"Sain konkreettisia työkaluja itseni ja yritystoiminnan kehittämiseen. Hyvät ja innostavat valmentajat sekä projektityöntekijät, jotka tuntuvat olevan hommassa mukana innostuneina ja täydellä sydämellä." (Osallistuja 2020)

Koulutuspäivien teemat:

  • Minusta menestys: uudista itsesi ja liiketoimintasi
  • Minä yrittäjänä
  • Tulevaisuuden näkymät ja tavoitteiden asettaminen
  • Ajankäytön hallinta ja töiden organisointi
  • Merkityksellisiä tavoitteita kohti
  • Tuotteet eivät ole bisneksen ydin - asiakkaat ovat! (Asiakkuuksien johtaminen - Verkoston rakentaminen)
  • Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen
  • Brändi ja strategia
  • Rohkeasti digiin!
  • Liiketoimintamuotoilu ja jatkuva uudistuminen

Valmennukset järjestetään pääasiassa etäyhteydellä, mutta koronatilanteen salliessa myös lähipäivät ovat mahdollisia. Järjestämme tarvittaessa tilan, laitteet ja tukea verkkovalmennuksiin osallistumiseen.

Innostavat ja kokeneet valmentajat tukevat sinua matkallasi ja tiekartan laatimisessa yrityksellesi. Yhteistyökumppaneinamme: Aava & Bang Oy, Valmennuskumppani Oy, Taitoavain sekä Tamora Oy.

Ilmoittaudu mukaan kevään 2021 Parempi tulevaisuus -valmennukseen marraskuun loppuun 2020 mennessä. Kerromme mielellämme lisää!

Kaisa Uusimäki
projektipäällikkö
kaisa.uusimaki@liminka.fi
p. 040 193 9166 

Johanna Aromaa
projektityöntekijä
johanna.aromaa@liminka.fi
p. 040 620 9964

Parempi tulevaisuus strategisella liiketoimintasuunnitelmalla on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama ESR-hanke. Hankkeen toteuttaa Limingan kunta. Hanke on käynnistynyt ja kestää vuoden 2020 loppuun.

#parempitulevaisuus #hyväparempiliminka