Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Työ- ja yrityspalvelut / Kehittämis- ja elinkeinohankkeet / Parempi tulevaisuus -hanke

esr        ely

Parempi tulevaisuus -hanke

Parempi tulevaisuus -valmennuksesta uutta virtaa yrityksen kehittämiseen –
Näin syntyy tiekartta yrityksellesi parempaan tulevaisuuteen!

“Oletko yksinyrittäjä tai pienyrittäjä? Kaipaatko tukea muutostilanteessa? Tarvitsetko apua ja sparrausta yrityksesi kehittämiseen? Haluatko päivittää liiketoimintasuunnitelmasi tähän päivään? Mietityttääkö oma hyvinvointi ja jaksaminen?”

Parempi tulevaisuus -valmennuskokonaisuus on juuri sinua varten. Hankkeessa toteutetaan liminkalaisille yrityksille verkkovalmennus, joka tarjoaa aikaa ja tilaa pohtia omaa yritystä ja sen suuntaa syvemmin. Valmennuksen aikana laadit valmentajien tuella strategisen liiketoimintasuunnitelman, joka on konkreettinen tiekartta yrityksellesi poikkeusoloissa ja sen jälkeen. 

Tämä suunnitelma ei jää mappiin pölyttymään, tee itsellesi pitkän tähtäimen palvelus! Strateginen liiketoimintasuunnitelma elää yrityksesi mukana muuttuvissa tilanteissa. Valmennuksessa kehität strategista ajatteluasi, kirkastat yrityksesi suuntaa ja saat uusia ideoita toiminnan kehittämiseen. Kerrytät osaamista, joka lisää yrityksesi tuottavuutta tulevaisuudessa. Lisäksi saat tukea ja työkaluja omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtimiseen arjessa.

Valmennuskokonaisuus on osallistujille maksuton. Toiminta käynnistyy kesäkuussa ja varsinaiset koulutukset järjestetään elo-marraskuussa. Valmennukset järjestetään todennäköisesti etäyhteydellä, mutta koronatilanteen salliessa myös lähipäivät ovat mahdollisia. Osallistujilla on mahdollisuus esittää toiveita valmennusten ajankohtiin ja sisältöihin liittyen. Järjestämme tarvittaessa tilan, laitteet ja tukea verkkovalmennuksiin osallistumiseen.

Valmennusten alustavia teemoja ovat:

  • Strateginen ajattelu ja oman liiketoiminnan suunnittelu
  • Muutostilanteessa toimiminen ja uudistuminen
  • Tulevaisuuden näkymät ja mahdollisuudet
  • Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen
  • Strateginen viestintä ja markkinointi
  • Työhyvinvointi ja yrittäjän jaksaminen 

Tiedotamme tulevista valmennuksista tarkemmin lähiviikkoina. Voit kertoa meille toiveesi valmennusten ajankohdaksi ja ilmoittaa alustavasta kiinnostuksestasi oheisella lomakkeella: https://webropol.com/s/parempitulevaisuus

Parempi tulevaisuus -hankkeen strategisella liiketoimintasuunnitelmalla on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama ESR-hanke. Hankkeen toteuttaa Limingan kunta. Hanke on käynnistynyt ja kestää vuoden 2020 loppuun.

Seuraa kunnan viestintää tai ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin kerromme lisää!

Tervetuloa myös virtuaalikahveille maanantaina 8.6.2020 klo 17.30. Mukaan pääset tästä linkistä!

#parempitulevaisuus #hyväparempiliminka

Kaisa Uusimäki
projektipäällikkö
kaisa.uusimaki@liminka.fi
p. 040 193 9166 

Johanna Aromaa
projektityöntekijä
johanna.aromaa@liminka.fi
p. 040 620 9964