Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Työ- ja yrityspalvelut / Kehittämis- ja elinkeinohankkeet / Limingan Kehitys Oy / Kivijalka 4.0.

Kivijalka 4.0.

Kivijalkayrittäjien haasteet ovat hyvin yhteneväiset. Kuluttajan saamiseksi kivijalkaliikkeeseen joutuu tekemään kovasti töitä, valikoima tulee pystyä pitämään monipuolisena ja kilpailukykyisenä suhteessa muiden toimijoiden verkkotarjontaan.

Hankkeen tarkoituksena on parantaa  yritysten valmiuksia viestinnässä, maahantuonnin sopimusasioissa ja kehittää heidän kielitaitoa ulkomaankauppa asioinnissa. Erilaisten valmennusten myötä naisyrittäjien toimintaedellytykset kehittyvät ja he voivat osallistua isoille kansainvälisille messuille Euroopassa itse yrittäjinä sekä harjoittaa kansainvälistä yritystoimintaa, esimerkiksi tuomalla maahan omaan valikoimaan soveltuvia tuotteita itse ilman välikäsiä. Isoilta kansainvälisiltä messuilta haetaan uusia tuotemerkkejä ja tuotteita, sekä muodin viimeisimpiä tuulahduksia.

Lisäksi hankkeella lisätään liminkalaisten ja lähialueiden asukkaiden tietämystä oman paikkakunnan kivijalkakaupoista ja niiden monipuolisesta tarjonnasta, jotta kuntalaiset osaisivat hyödyntää myös oman kotipaikkakunnan monipuolista tarjontaa.

Toteuttaja: Limingan Kehitys Oy
Yhteyshenkilö: Kaisa Uusimäki, kaisa.uusimaki@liminka.fi
Hanketyyppi: Yritysryhmähanke
Rahoittaja: Nouseva Rannikkoseutu ry, Maaseuturahasto/Leader
Toteutusaika: 1.1.2019-31.5.2020
Kustannusarvio: 32 960 €
Tuki: 75 %

leader_norsu   maaseuturahasto