Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Kulttuuri- ja vapaa-aika / Kirjasto / Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lisätietoja tapahtumista ja kirjaston ajankohtaisista asioista 
löydät kirjaston facebook -sivuilta:

    Klikkaa logoa

 

Limingan ja Tupoksen kirjastot on suljettu 18.3.-13.4.2020 valtioneuvoston määräyksellä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Kiinniolo koskee myös omatoimikirjastoa.

Lainojen maksimiuusintojen määrä on nostettu toistaiseksi 10 uusintaan. Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät on siirretty ja ne ovat aikaisintaan 4.5.2020. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

Asiakaspalvelu toimii kiinnioloaikana puhelimella ja sähköpostilla klo 9-15. Puh: 050 318 2044 / kirjasto@liminka.fi
Ota yhteyttä jos sinulla on vaikeuksia löytää tai käyttää e-aineistoja, tarvitset kirjastokortin tai PIN-koodin.

Päivitys 30.3.2020
PALAUTUSLUUKKU SULJETAAN 30.3.2020 ALKAEN.

Olemme saaneet AVI:lta tarkempia ohjeita kirjastopalveluihin sulun aikana.
AVI:n lausunto sanoo:
"Kirjastojen sulkemisen tavoitteena on ehkäistä koronatartuntojen etenemistä. THL:nmukaan koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana, kun henkilö yskii tai aivastaa. Olennainen leviämistä estävä toimenpide on sosiaalisten kontaktien välttäminen.

Kirjaston eri palvelumuotoja on tarkasteltava ennen kaikkea sekä henkilökunnan että asiakkaiden henkilöturvallisuuden kannalta. Aluehallintovirasto ei suosittele tässä tilanteessa ottamaan käyttöön sellaisia palveluja, jotka edesauttavat tartuntojen leviämistä.

Kirjasto palvelee edelleen asiakkaitaan e-aineistoilla."

Emme siis ole ottamassa käytöön kirjakassien noutoa, varausten noutoa, tai muitakaan aineiston jakelupalveluja.
Nyt ei auta kuin odotella kärsivällisesti, että pääsemme tämän myrskyn toiselle puolelle ja palvelemaan normaaliin tapaan.
Sitä mekin täällä kovasti odotamme!

 

LUE E-LEHTIÄ KOTONA

eMagz avautuu nyt mistä vain – yli 60 tuttua aikakauslehteä luettavissa omalla laitteellasi! Kirjaudu kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla osoitteessa kaipo.emagz.fi.

eMagz-palvelu sisältää kotimaisia aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä. Lehdet ovat palvelussa heti niiden ilmestyttyä. Lehden avautumista saattaa joutua odottamaan hetken, jos lehti on luettavana toisella käyttäjällä. Palvelu on käytettävissä myös kirjastojen asiakaskoneilla ja kirjaston verkkoon liitetyillä omilla laitteilla, jolloin lehtivalikoima on laajempi.
Lisätiedot verkkokirjastosta.

POHJOINEN LUKUHAASTE 2020 JULKAISTU

Pohjoinen lukuhaaste vuodelle 2020 julkaistiin 9.1.2020. Haasteen tavoitteena on jälleen innostaa lukemaan sellaisiakin kirjoja joihin ei muuten tarttuisi. 
Lisätiedot lukuhaasteen sivuilta.

 

KAUSIKORTTEJA LAINATTAVANA

Niittomiesten salibandyjoukkue on lahjoittanut kausikortteja lainattavaksi kirjastolle.
Kortteja on lainattavana sekä Limingan että Tupoksen kirjastoissa.
Kausikortilla pääset katsomaan Niittareiden kotiotteluita Kempelehallilla. Kausikorttien laina-aika on 2 viikkoa, niitä ei voi uusia eikä varata. Kausikortteja on sekä aikuisille että nuorille. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluihin maksutta.