Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Uutiset

20.06.2019
Limingan keskuspuistohanke etenee hyvää vauhtia

Näkymiä keskuspuistosta.

Limingan ydinkeskustaan valmistuvan keskuspuiston rakennustyömaalla on jo hyvät tohinat käynnissä. Kivityöt alueella alkavat viikolla 25, ja kesän loppupuolella päästäänkin aukiota jo kalustamaan. Tuleva keskuspuisto lisää viihtyvyyttä keskustan alueella ja toimii mainiona pysähdys- ja ajanviettopaikkana. Toivomme että työmaalle annetaan työrauha – näin työt jatkuvat sutjakasti ja vaaratilanteilta vältytään. Myös katujen varsille saadaan ehostusta, kun uusien katuvarsipenkkien asennuksia aloitellaan juhannuksen jälkeen. Tienvarsiniitot käynnistyvät viikkojen 25–26 välisenä aikana.

Kaapelointityöt vaikuttavat puistojen kunnossapitoon kesällä 2019
Lakeuden Kuitu jatkaa parhaillaan kuitukaapeleiden asennuksia Limingassa ja tästä johtuen puistojen ja tienvarsiluiskien kunnossapito jää tänä kesänä ikävä kyllä vähäisemmäksi. Ojat voivat paikoin tukkeutua, ja alueella saattaa olla pitkää heinikkoa. Nurmenkasvu onkin nyt kiihkeimmillään, ja kunnalla on koko kesän käynnissä 2–3 suurteholeikkuria. Vastuu viimeistelytöistä kuuluu viime kädessä kuitenkin kuituverkon rakentajalle. Urakoitsijana kuituverkon rakentamisessa toimii Relacom Finland Oy. Kaapeloinnin yhteydessä asennetaan myös kaduille varauksia valaistuksille. Varsinaista valaistusta ei kuitenkaan ole vielä toistaiseksi tulossa.

Alakestilän Arboretum on hieno kesäkohde
Keskuspuiston ja muiden puistojen ollessa vielä remontissa, kannattaa koko perheen voimin suunnata Alakestilän Arboretumiin! Kesäpäivää voi viettää upeissa maisemissa kalastaen, joogaten, valokuvaten tai vain luonnosta nauttien ja rentoutuen. Arboretum sjaitsee Liminganjokivarressa, parin kilometrin päässä keskustasta.

Limingan kunta toivottaa lämmintä ja aurinkoista kesää kaikille!

« Takaisin
Katso kaikki uutiset