Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Uutiset

01.07.2020
Vielä tietoa varhaiskasvatus- ja palvelusetelihakemuksista

Ohjeet varhaiskasvatus- ja palvelusetelihakemuksiin 

Vaikka huoltajien täyttämä varhaiskasvatushakemus jo kunnan järjestelmässä olisikin, tulee Touhulan asiakkaiden tehdä hakemus myös yksityisen päiväkodin järjestelmään.

– Näin siis toimitaan siinä tapauksessa, että perhe toivoo jatkavansa varhaiskasvatuksen asiakkaana yksityisellä puolella. Pilke-päiväkotien lisäksi Tupoksessa toimivassa Sirius-päiväkoti Jupiterissa on saamani tiedon mukaan muutamia hajapaikkoja vapaana. Sama tilanne on kunnallisen puolella – muutamia hajapaikkoja löytyy Aapin päiväkodista, kertoo varhaiskasvatusjohtaja Sari Supperi.

Kuntaan tulleet hakemukset ovat saapuneet perille, mutta yksityistä päivähoitopaikkaa hakeneiden tietoja ei voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

– Tietosuojan vuoksi kuntaan tulleita yksityisen puolen hakemuksia ei voi suoraan välittää eteenpäin. Moni onkin jo toiminut, kuten pitää, sillä Pilkkeen toimittamassa tiedotteessa oli hakemuslinkki jo valmiina. Kannattaa siis huolehtia hakemus vielä Pilkkeen järjestelmiin, jos näistä päiväkodeista paikkaa hakee, sanoo Supperi.

Toimi siis näin:
1. Hae haluamaasi päiväkotiin (linkit alla)
2. Mikäli olet hakenut yksityiseen päiväkotiin ja paikka on varmistunut, laita vielä palvelusetelihakemus kunnan sähköisen asioinnin kautta
3. Tarkemmat tiedot päiväkodin käytänteistä saat suoraan päiväkodilta

Tässä vielä hakemuslinkit:
Pilke-päiväkotien (Liminka ja Jekku) hakemuslinkki löytyy tästä.
Sirius-päiväkotien (Jupiter) hakemuslinkki löytyy tästä.
Kunnallisten päiväkotien hakemuslinkki löytyy tästä. 
Palveluseteli haetaan sähköisen asioinnin kautta tästä.

Tarvittaessa saat lisätietoa ja apua:
varhaiskasvatusjohtaja Sari Supperi, sari.supperi@liminka.fi, 050 345 5149

« Takaisin
Katso kaikki uutiset