Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / PÄÄTÖKSENTEKO / Osallisuustyöryhmä

Limingan osallisuustyöryhmä

Limingan kunnanvaltuusto on päättänyt 29.4.2019 kokouksessaan osallisuustyöryhmän asettamisesta. Kyseessä on määräaikainen työryhmä, joka työskentelee valtuuston määrittämän aiheen parissa tuoden lopputuloksen valtuuston käsiteltäväksi. Osallisuustyöryhmän avauskokous pidettiin 23.5.2019 Lakeustalossa.

Osallisuustyöryhmän työskentely liittyy vahvasti kuntastrategian tavoitteisiin. Lisäksi osallisuus ja yhteisöllisyys on määritelty strategiassa Limingan palveluiden järjestämisen keskeiseksi periaatteeksi. Kuntastrategiassa on linjattu: ”Laadimme kuntalaisvaikuttamiseen pysyvän toimintamallin, jota toteutetaan ennakoiden ja oikea-aikaisesti usealla eri menetelmällä. Vahvistamme yhteisöllisyyttä luomalla mahdollisuuksia kohtaamiseen ja vuoropuheluun sekä tukemalla eri toimijoiden välistä yhteistyötä ja vapaaehtoisjärjestöjen aktiivista toimintaa.”

Osallisuustyöryhmän tehtävänä on yhdessä kuntalaisten, yhdistysten, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa pohtia, mitä osallisuus Limingassa tarkoittaa ja miten eri ryhmät mieluiten osallistuisivat kunnan kehittämiseen ja päätöksentekoon.

Osallisuustyöryhmän toiminta on kaikille avointa ja otamme mielellämme vastaan ideoita osallisuusryhmän työskentelytapaan ja käsiteltäviin teemoihin. Myös kohdistetut kehittämisideat otetaan ilolla vastaan!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ:
Ideoita osallisuustyöryhmän työskentelyyn tai käsiteltäviin teemoihin ottaa vastaan osallisuustyöryhmän sihteeri Laura Kelhä sähköpostitse laura.kelha@liminka.fi tai puhelimitse 050 309 3868.

Lisätietoa osallisuustyöryhmän tavoitteista tai asettamisesta antavat ohjelmaryhmän puheenjohtaja Olli Nurkkala (olli.nurkkala@liminka.fi) tai hallintojohtaja Katja Vuorinen (katja.vuorinen@liminka.fi, puh. 044 497 3645).


Tulevat kokoukset

Osallisuustyöryhmän kokous 20.8.2019:

Kokouksen esityslista

Pöytäkirjat

Pöytäkirja 1/2019 ja esitys 
Pöytäkirja 2/2019

 

OSALLISUUSTYÖRYHMÄN JÄSENET:
Olli Nurkkala (puheenjohtaja)
Leena Lehto
Sara Hietamäki
Eila Paavola
Terho Lipsonen
Ritva Laitinen
Heidi Matkaselkä
Kristian Ruotsalainen
Arja Porkka
Pasi Inkeroinen
Mika Martinmäki
Asko Laukkanen (kunnanhallituksen edustaja)
Katja Vuorinen (vastaava virkamies)
Laura Kelhä (sihteeri)