Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Palaute

VIESTILOMAKE

Tällä lomakkeella voit lähettää palautetta, kysymyksiä, toiveita tai aloitteita Limingan kunnalle. Viestisi käsitellään luottamuksella.

Nimi:
Toivon yhteydenottoa:
Yritys/Organisaatio:
Osoitetiedot:
Puhelin:
Fax:
Sähköposti:
 
Viesti:

 

KUNTALAISALOITE

Kunnan asukkailla on kuntalain 28 §:n mukaan oikeus tehdä kunnalle aloitteita sen toimintaa koskevissa asioissa. Limingan kunnalla on käytössä kuntalaisaloitelomake, jolla liminkalaiset voivat tehdä aloitteita, jotka koskevat Limingan kunnan toimintaa. Saapunut aloite kirjataan ja toimitetaan käsiteltäväksi ao. viranomaiselle. Aloitteen asianumeron avulla voitte halutessanne seurata asian käsittelyn kulkua.

Kuntalaisaloite.fi 

LATAA KAIKU-SOVELLUS

Miten saat äänesi kuulumaan kaiken vilinän keskellä? Kaiku kerää kuntalaisten äänet ja heijastaa ne osaksi kunnan kehittämistä. Kaiku on uudenlainen tapa vaikuttaa ja osallistua Limingan kehittämiseen juuri Sinulle tärkeissä asioissa. Lataamalla Kaiku-sovellus puhelimeesi tai tablettiisi ja saat mielipiteesi kuuluville! Kaiku kysyy, kaiku vastaa, kaiku kuuntelee. Tervetuloa mukaan!

Kaiku toimii kuten korttipakka. Yksi kortti sisältää yhden kysymyksen tai tiedotuksen. Kaikun käyttäminen on helppoa, nopeaa ja mukavaa; voit vastata erilaisiin kyselyihin, antaa palautetta haluamissasi teemoissa sekä seurata kunnan ajankohtaisia asioita ja ilmoituksia.

Ohje palautteenantoon Kaiku-sovelluksessa.

Lataa Kaiku Google Play -kaupastahttps://play.google.com/store/apps/details?id=pro.theboard.liminka&hl=en

Lataa Kaiku AppStoresta: https://itunes.apple.com/fi/app/kaiku-liminka/id1323922869?mt=8