Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / PÄÄTÖKSENTEKO / Rantakylän ohjelmatyöryhmä

Rantakylän virkistys- ja liikunta-alueen kehittämisen ohjelmatyöryhmä

Limingan kunnanvaltuusto on päättänyt 16.12.2019 kokouksessaan ohjelmatyöryhmän asettamisesta koskien Rantakylän virkistys- ja liikunta-alueen kehittämissuunnitelman laatimista. Ohjelmatyöryhmän tehtävänä on valmistella Rantakylän virkistys- ja liikunta-alueen kehittämissuunnitelma, joka tuodaan kunnanvaltuuston päätettäväksi. Ohjelmatyöryhmän avauskokous pidettiin 30.1.2020 Lakeustalossa.

Ohjelmatyöryhmän työskentely liittyy vahvasti kuntastrategian tavoitteisiin. Kuntastrategiassa on linjattu: ”Limingan kuntastrategiassa tavoitteena on kehittää Rantakylän aluetta kuntalaisten ulkoliikunta- ja virkistysalueena. Rantakylän virkistys- ja liikunta-alueen kehittämiseksi alueelle tulee laatia pitkän aikavälin kehittämissuunnitelma, jossa tulevat kehittämistoimenpiteet linjataan.

Osallisuustyöryhmän toiminta on kaikille avointa ja otamme mielellämme vastaan ideoita osallisuusryhmän työskentelytapaan ja käsiteltäviin teemoihin. Myös kohdistetut kehittämisideat otetaan ilolla vastaan!

OSALLISTU JA OTA YHTEYTTÄ

Ohjelmatyöryhmällä on sähköpostiosoitteeseen rantakyla@liminka.fi, johon voit laittaa vapaasti ideoita ja ajatuksia. Muista myös kehittämistyötä varten tehty kysely, johon pääset tästä.


Tulevat kokoukset

Olet tervetullut kokouksiin ilman ilmoittautumista!

  • Siirretty, uusi ajakohta ilmoitetaan myöhemmin. Ohjelmatyöryhmän kokous 19.3.2020 klo 17.30, Lakeustalon neuvotteluhuoneet Kokko & Toppila: Ideariihen purku, kehittämisaikataulut ja rahoitus (hankkeet, hankesuunnittelu)
  • Ohjelmatyöryhmän kokous 22.4.2020 klo 17.30, Lakeustalon neuvotteluhuoneet Kokko & Toppila: Sidosryhmien aktivointi, matkailu
  • Ohjelmatyöryhmän kokous 14.5.2020, Rantakylä: Kokoontuminen Rantakylässä, alueen katselmus/saavutettavuus, rakentamaton luonto, maisemallisuus
  • Ohjelmatyöryhmän kokous 4.6.2020, Lakeustalon neuvotteluhuoneet Kokko & Toppila: Kehittämissuunnitelman luonnoksen esittely ja läpikäynti


Kokoukset ja pöytäkirjat


OSALLISUUSTYÖRYHMÄN JÄSENET

Kristian Ruotsalainen (pj)
Olli Nurkkala
Tapio Koskela
Arja Ansamaa
Terho Lipsonen
Margus Pinnonen
Juuso Raitio
Taina Parkkinen
Heidi Haataja
Pasi Inkeroinen
Juho Pakaslahti (kunnanhallituksen jäsen)
Marja-Riitta Vavuli-Kiviniemi (vastuuviranhaltija)
Janne Laamanen (vastuuviranhaltija)