Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Sosiaali- ja terveyspalvelut / Terveyspalvelut / Ajankohtaista

12.6.2020

Kiireetön hoito jatkuu terveyskeskuksessa

Äitiys- ja lastenneuvola sekä kouluterveydenhuolto toimivat toistaiseksi normaalisti sekä terveydenhoitajan että lääkärin osalta.
Aikaisemmasta poiketen Tupoksen neuvola avoinna koko kesän.

Myös lääkärien kiireettömille vastaanotoille annetaan aikoja. Vastaanotolle pääsee nopeasti. Voit soittaa ajanvaraukseen ja keskustella sairaanhoitajan kanssa vastaanottotarpeestasi. Yli 70-vuotiaiden kiireettömien vastaanottoaikojen tarve harkitaan tapauskohtaisesti tai ne hoidetaan puhelimitse.

Suun terveydenhuolto keskittyy hampaiden tarkastuksiin, oikomishoitopotilaisiin ja päivystystapauksiin, mutta antaa myös muuta puolikiireellistä hoitoa, kuten paikan lohkeamien, hoitoa.

Mikäli sairastat nuhaa, yskää, kurkkukipua tai sinulla on kuumetta, tulee aika terveyskeskuksen kiireettömään hoitoon perua.

 

 

13.5.2020

Jutellaanko? - Kun seinät kaatuvat päälle ja korona-arki ahdistaa

Limingan kunnan auttava puhelinlinja palvelee arkisin klo 9-15 numerossa 040 586 0480. Ammattilainen tarjoaa keskusteluapua ja arvioi tilanteesi sekä ohjaa tarvittavan tuen piiriin.

 

 

10.3.2020 (Korona)

Koronavirukset ovat ryhmä yleisiä viruksia, jotka aiheuttavat ihmisellä yleensä lievän hengitystietulehduksen. Joulukuussa 2019 alkoi Wuhanin maakunnassa Kiinassa epidemia, jonka aiheuttaja on ihmiselle uusi koronavirus. Sen aiheuttama tauti on viralliselta nimeltään COVID-19.

Lue lisää linkistä:

Koronavirus ohjeita

 

2.3.2020 (Resepti-Onnikka)

Hei,

  • jos sinulla on ikää 30-65v
  • ja sinulla on ylipainoa
  • sekä vähintään 2 muuta riskitekijää (kohonnut verenpaine, kohonneet veren kolesteroliarvot, korkea verensokeri tai lääkitys edellä mainittuihin tai tupakoit)

voit päästä maksutta Oulun yliopistosairaalan RESEPTI-ONNIKKA-tutkimukseen, jonka tavoitteena on tutkia elintapa­muutosten ohjausmallien tehokkuutta metabolisen oireyhtymän ja lihavuuden hoidossa.

Ota yhteyttä Limingan terveyskeskuksen sairaanhoitaja Päivi Eskolaan puh. 044 4973 641 tai lääkäriisi.