Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Kulttuuri- ja vapaa-aika / Tilavaraus

Sähköinen tilavarausjärjestelmä

Sisäliikuntatilojen käyttö keskeytetty toistaiseksi (poikkeuksena alle 18v ryhmäharrastustoiminta ja kilpa- ja huippu-urheilu).

LISÄTIETOA VARAUKSEN TEKEMISESTÄ JA OVIEN AVAAMISESTA

TILOJEN KÄYTTÖOHJEET JA PELISÄÄNNÖT

Kuntosalien käyttöoikeus on aina henkilökohtainen ja yhdellä asiakkaalla voi olla vain yksi kuntosalin käyttöoikeus ostettuna. Mikäli perheessä on useampi käyttäjä, täytyy jokaisen maksuvelvollisen rekisteröityä järjestelmään ja ostaa käyttöoikeus omalle puhelinnumerolleen. Käyttöoikeuden osto on sitova ja jäsenmaksuja ei palauteta kesken kauden. Osta käyttöoikeus TÄSTÄ.

Kuntosalivuorot ovat alle 18-vuotiaille ja eläkeläisille ilmaisia, joten heidän ei tarvitse hoitaa varauksia järjestelmän kautta. Lue ohjeet koskien alle 18-vuotiaiden ja eläkeläisten kulkuoikeuden hankintaa TÄSTÄ. Huomioithan, että maksu tulee maksaa aina tilisiirtona.

Varausjärjestelmä avautuu painamalla kuvissa näkyviä punaisia Varaa-nappuloita.

 

Liikuntahalli (3-lohkoinen), kirkonkylä, Linnukkatie 1 / Lippitie 2

Kirkonkylän liikuntahallissa on 3 lohkoa, joista jokaisen voi varata erikseen. Soveltuvia lajeja ovat salibandy, sulkapallo, koripallo, lentopallo, muutkin pallopelit, voimistelu, kuntopiiri, erilaiset oheisharjoitteet, kuten juoksupyrähdykset, loikat, yms.

Sulkapalloa voi pelata lohkoilla 1 ja 3.
Tunnin vuoro maksaa 10 € / lohko.
KARTTALINKKI

Liikuntasali (2-lohkoinen), Tupos, Tuiskulanranta 4

Tupoksen liikuntasalissa on 2 lohkoa, joista kummankin voi varata erikseen. Soveltuvia lajeja ovat salibandy, sulkapallo, koripallo, lentopallo, muutkin pallopelit, voimistelu, kuntopiiri, erilaiset oheisharjoitteet, kuten juoksupyrähdykset, loikat, yms.

Sulkapalloa voi pelata lohkoilla 1 ja 2.
Tunnin vuoro maksaa 10 € / lohko.
KARTTALINKKI

Liikuntasali (1-lohkoinen), Tupoksen alakoulu, Sortavalantie 1

Tupoksen alakoulun liikuntasali on yksilohkoinen. Soveltuvia lajeja ovat salibandy, sulkapallo, koripallo, lentopallo, muutkin pallopelit, voimistelu, kuntopiiri, erilaiset oheisharjoitteet, kuten juoksupyrähdykset, loikat, yms.

Salissa voi pelata sulkapalloa.
Tunnin vuoro maksaa 10 € / lohko.
KARTTALINKKI

Liikuntasali (1-lohkoinen), Ojanperän koulu, Ketunmaantie 80

Ojanperän koulun liikuntasali on yksilohkoinen. Saliiin soveltuvia lajeja ovat lentopallo, koripallo, sähly, sulkapallo ja voimistelu.

Tunnin vuoro maksaa 10 € / lohko.
KARTTALINKKI

Kuntosalit, kirkonkylä ja Tupos

Käytössä on kaksi kuntosalia, toinen kirkonkylän liikuntahallin yhteydessä ja toinen Tupoksen liikuntasalien yhteydessä (osoitetiedot yllä).

Liikuntahallin kuntosali on käytettävissä ma, ke ja pe klo 10-22 sekä ti ja to klo 9-22. Viikonloppuisin kuntosali on käytettävissä klo 6-22.

Tupoksen kuntosali on käytettävissä arkisin klo. 8.00-22.00, paitsi kuntosalilta eri ryhmille varattuina aikoinan ja viikonloppuisin klo 8.00-22.00. 

Soveltuvia lajeja: voimaharjoittelu laitteilla ja vapailla painoilla, kuntopiiri, keppijumppa, venyttely

Puolen vuoden (6 kk) kuntosalin käyttöoikeus maksaa 30 €.

Kuntosalivuorot ovat alle 18-vuotiaille ja eläkeläisille ilmaisia, joten heidän ei tarvitse hoitaa varauksia järjestelmän kautta. Eläkeläiset ja alle 18-vuotiaat voivat hankkia kulkuun tarvittavan kulkutagin kunnan kiinteistövalvonnasta (OHJE). Uuden tagin tekemisestä peritään aina 30 €:n kertamaksu.

Yhdellä asiakkaalla voi olla vain yksi kuntosalijäsenyys ostettuna eli jokaisen perheessä (ei alle 18 v ja eläkeläiset) tulee rekisteröityä järjestelmään ja ostaa kuntosalijäsenyytensä omalle puhelinnumerolleen.

 

TENNISKENTÄT:

Limingan tenniskentät: Limingan liikuntapuisto, Tupoksen urheilukenttä ja Ala-Temmeksen sykepuisto

Varausjärjestelmä avautuu painamalla kuvassa näkyvää punaista Varaa-nappulaa.

Tenniskenttien varaaminen on maksutonta. Pelioikeus kentille osoitetaan varauksesta saatavalla tilausvahvistuksella.

Limingan liikuntapuiston tenniskentät (3 kenttää, tulossa käyttöön heinäkuussa 2020) sijaitsevat liikuntapuiston yhteydessä, jalkapallokentän vieressä. Tenniskentillä on hiekkatekonurmipinnoite. Kentän osoite on Karintie 3B, 91900 Liminka.

KARTTALINKKI

Tupoksen tenniskentät (2 kenttää) sijaitsevat Huiskeen takana urheilukentän yhteydessä. Tenniskentillä on asfalttipinoite. Yksi tenniskenttien kolmesta lohkosta on pienpallopelikäytössä ja varattavissa tilavarausjärjestelmän kautta (varattavissa nimellä tenniskentän pelialue). Kentän osoite on Tuiskulanranta 3, 91910 Tupos.

KARTTALINKKI

Sykepuiston tenniskenttä (1 kenttä) sijaitsee Ala-Temmekselle Sykepuiston yhteydessä. Tenniskentällä on hiekkatekonurmipinnoite. Kentän osoite on Kaskentie, 91930 Ala-Temmes.

KARTTALINKKI