Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Kulttuuri- ja vapaa-aika / Tilavaraus / Kuntosalin käyttöoikeuden hankkiminen ja liikuntatilan varaaminen

Tilavarauksen tekeminen ja kuntosalin käyttöoikeuden hankkiminen:

Rekisteröityminen ja kirjautuminen tilavarausjärjestelmään

Voidaksesi käyttää ajanvarausjärjestelmää tulee sinun rekisteröityä ja kirjautua järjestelmään. Rekisteröityessäsi syötä kenttiin etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi kansainvälisessä muodossa (+358) sekä lisäksi haluamasi käyttäjätunnus ja salasana. Talleta käyttäjätunnus ja salasana itsellesi muistiin myöhempää käyttöä varten. Tarvitset käyttäjätunnusta ja salasanaa kirjautuessasi jatkossa ajanvarausjärjestelmään tehdessäsi varauksia ja maksaessasi niitä. Mikäli olet hukannut salasanasi tai et pääse kirjautumaan vanhalla järjestelmään, salasana voidaan palauttaa kirjautumissivuilta käyttäjätilistä: valitse oikeanpuleinen kuvake ja täytä tarvittavat tiedot.

Yksittäisen liikuntavuoron tai tilan varaaminen Limingassa tapahtuu sähköisen tilavarauksen kautta osoitteessa http://www.liminka.fi/sivu/fi/tilavaraus/. Myös kuntosalin käyttöoikeus hankitaan tilavarausjärjestelmän kautta (pois lukien eläkeläiset ja alle 18-vuotiaat). Kuntosaleille ei voi varata yksittäisiä vuoroja tilavarausjärjestelmän kautta.

 

Yksittäisen liikuntatilavuoron varaaminen

HUOM! Salli evästeiden käyttö selaimessa!

 1. Klikkaa tilavarauksen sivulta sen paikan kuvaa, johon haluat varauksen tehdä.
 2. Klikattuasi paikan kuvaa, aukeaa kyseisen liikuntapaikan kalenteri, josta löytyy päiväkohtaisesti vapaana ja varattavissa olevat ajat.
 3. Klikattuasi haluamaasi vapaata aikaa, vahvista vielä, että haluat varata juuri tämän ajan.
 4. Vahvistamisen jälkeen avautuu Omat varaukset -sivu, jossa varaus hintoineen tarkistetaan ja vahvistetaan.
 5. Tarkistuksen ja vahvistuksen jälkeen varattava vuoro maksetaan joko verkkopankissa tai luottokortilla klikkaamalla oman pankkisi logoa tai luottokortin logoa. Varauksen maksamisesta lähetetään tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteesesi (HUOM! Tarkista, että viesti ei mene roskapostikansioon).
 6. Tehdyt varaukset tallentuva Omat varaukset -osioon, josta voit tarkistaa kaikki tekemäsi varaukset.

Kuntosalin käyttöoikeuden hankkiminen

HUOM! Salli evästeiden käyttö selaimessa!

 1. Klikkaa tilavarauksen sivuilta kuntosalin kuvaa.
 2. Klikkaa avautuvaa Kuntosalijäsenyys kuvaketta ja klikkaa "varaa".
 3. Vahvista käyttöoikeuden ostaminen klikkaamalla "vahvista"
 4. Vahvistamisen jälkeen avautuu Omat varaukset -sivu, jossa varaus hintoineen tarkistetaan ja vahvistetaan.
 5. Tarkistuksen ja vahvistuksen jälkeen käyttöoikeus maksetaan joko verkkopankissa tai luottokortilla klikkaamalla oman pankkisi logoa tai luottokortin logoa. Käyttöoikeuden maksamisesta lähetetään tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteesesi (HUOM! Tarkista, että viesti ei mene roskapostikansioon).
 6. Ostetut käyttöoikeudet tallentuva Omat varaukset -osioon, josta voit tarkistaa kaikki tekemäsi varaukset.

TIETOA LIITTYEN LIIKUNTATILOJEN VARAUKSIIN: Varattuja ja maksettuja vuoroja ei voi perua eikä maksua palauteta. Liikuntapalvelut saattavat joskus joutua perumaan maksettuja vuoroja päällekkäisen tapahtuman vuoksi. Tällöinkään rahoja ei palauteta, mutta asiakkaalle varataan korvaava vuoro.

 

Oven avaaminen käyttöoikeuden oston / tilavarauksen tekemisen jälkeen

Yksittäisen liikuntatilavuoron käyttäminen / oven avaaminen tekstiviestillä

 1. Rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi puhelinnumeroon lähetetään ovenavaustekstiviesti noin 25 minuuttia ennen varatun vuoron alkua, jonka jälkeen varaukseen liittyvän oven (yksi tai useampi ovi) avaaminen on mahdollista noin 15 minuuttia ennen varatun vuorosi alkua.
 2. Tekstiviesti sisältää lyhyesti tiedot varaamastasi vuorosta (paikka, päivämäärä ja kellonaika) sekä kaikkien varaukseen liittyvien ovien tiedot (esim. A: Liikuntahalli ulko-ovi). Ovien avauskoodit (esim. A) on kerrottu jokaisen ovitiedon edessä. Ollessasi varaukseen liittyvän kiinteistön ovella ja vastaamalla tekstiviestiin juuri tämän oven ovikoodilla (esim. A), oven sähkölukko aukeaa ja pääset sisään. Jokaisen varaukseen liittyvän oven avaaminen onnistuu maksimissaan kolme kertaa varausta kohden.
 3. Huomaathan, että ovea ei saa avata tekstiviestillä ilman näköyhteyttä oveen. Ethän myöskään päästä oven avauksen yhteydessä ulkopuolisia sisään.

Kuntosalin käyttöoikeus / oven avaaminen tekstiviestillä

 1. Käyttöoikeuden ostamisen jälkeen saat ilmoittamaasi puhelinnumeroon avaustekstiviestin, johon vastaamalla voit avata ovia. Viesti lähetetään yleensä n. 24 tunnin kuluessa käyttöoikeuden ostosta. (HUOM! Tilavarausjärjestelmässä voi valita, milloin haluaa käyttöoikeuden tulevan voimaan.)
 2. Kuntosalien osalta kunkin oven saa avattua maksimissaan kolme kertaa päivässä. Kuntosalin käyttöoikeuden ostaneet vastaavat käyttöoikeuden ajan (6kk) yhteen ja samaan tekstiviestiin.
 3. Huomaathan, että ovea ei saa avata tekstiviestillä ilman näköyhteyttä oveen. Ethän myöskään päästä oven avauksen yhteydessä ulkopuolisia sisään.

Ovenavaukseen liittyvät ongelmatilanteet

Mikäli jostain syystä et saa ovenavaustekstiviestiä ennen vuorosi alkua, tarkista ensin sähköpostiisi tulleesta vahvistusviestistä, että sinulla on varaus tehtynä juuri tälle samalle päivälle ja kellonajalle sekä olet antanut varauksen yhteydessä oikean puhelinnumeron.

Mikäli ovi ei aukea tekstiviestiin vastaamalla, varmista, että vastaat oikeaan tekstiviestiin ja oikealla ovikoodilla (esim. A) Varmista lisäksi, että sinulla on varattu vuoro juuri kyseisessä kiinteistössä ja olet oikean oven takana. Kun ostat jäsenyydelle jatkokauden sinulle päivittyy avausviesti ja vastaamalla tähän "uuteen" viestiin ovet avautuvat.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä kiinteistöhuollon päivystysnumeroon, puh. 050 329 1573.