Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Kulttuuri- ja vapaa-aika / Tilavaraus / Lisätietoa varauksen tekemisestä ja ovien avaamisesta

Tilavarauksen tekeminen:

Rekisteröityminen ja kirjautuminen tilavarausjärjestelmään

Voidaksesi käyttää ajanvarausjärjestelmää tulee sinun rekisteröityä ja kirjautua järjestelmään. Rekisteröityessäsi syötä kenttiin etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi kansainvälisessä muodossa (+358) sekä lisäksi haluamasi käyttäjätunnus ja salasana. Talleta käyttäjätunnus ja salasana itsellesi muistiin myöhempää käyttöä varten. Tarvitset käyttäjätunnusta ja salasanaa kirjautuessasi jatkossa ajanvarausjärjestelmään tehdessäsi varauksia ja maksaessasi niitä. Mikäli olet hukannut salasanasi tai et pääse kirjautumaan vanhalla järjestelmään, salasana voidaan palauttaa kirjautumissivuilta käyttäjätilistä: valitse oikeanpuleinen kuvake ja täytä tarvittavat tiedot.

Liikuntavuoron tai tilan varaaminen Limingassa tapahtuu sähköisen tilavarauksen kautta osoitteessa http://www.liminka.fi/sivu/fi/tilavaraus/

  1. Vuoron ja tilan varaaminen alkaa klikkaamalla sivulta löytyvän halutun paikan kuvaa.
  2. Tämän jälkeen aukeaa kyseisen liikuntapaikan kalenteri, josta löytyy päiväkohtaisesti varatut ja vapaana olevat ajat.
  3. Klikattuasi haluamaasi vapaata aikaa, vahvista vielä, että haluat varata juuri tämän ajan.
  4. Seuraavaksi avautuu Omat varaukset -sivu, jossa varaus hintoineen täytyy vielä tarkistaa ja vahvistaa.
  5. Tarkistuksen ja vahvistuksen jälkeen siirryt maksamaan varaamasi vuoron verkkopankkiisi klikkaamalla oman pankkisi logoa. Maksettuasi varauksen saat varausvahvistuksen sähköpostiisi.
  6. Omat varaukset -osiosta näet kaikki tekemäsi varaukset, kun olet kirjautunut.

HUOM! Varattuja ja maksettuja vuoroja ei voi perua eikä maksua palauteta. Liikuntatoimi saattaa joskus joutua perumaan maksettuja vuoroja päällekkäisen tapahtuman vuoksi. Tällöinkään rahoja ei palauteta, mutta asiakkaalle varataan korvaava vuoro.

 

Oven avaaminen

Rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi puhelinnumeroon lähetetään ovenavaustekstiviesti noin 25 minuuttia ennen varatun vuoron alkua, jonka jälkeen varaukseen liittyvän oven (yksi tai useampi ovi) avaaminen on mahdollista noin 15 minuuttia ennen harjoitusvuorosi alkua.

Tekstiviesti sisältää lyhyesti tiedot varaamastasi vuorosta (paikka, päivämäärä ja kellonaika) sekä kaikkien varaukseen liittyvien ovien tiedot (esim. A: Liikuntahalli ulko-ovi). Ovien avauskoodit (esim. A) on kerrottu jokaisen ovitiedon edessä. Ollessasi varaukseen liittyvän kiinteistön ovella ja vastaamalla tekstiviestiin juuri tämän oven ovikoodilla (esim. A), oven sähkölukko aukeaa ja pääset sisään. Jokaisen varaukseen liittyvän oven avaaminen onnistuu maksimissaan kolme kertaa varausta kohden. Kuntosalien osalta kunkin oven saa avattua maksimissaan kolme kertaa päivässä. Kuntosalin käyttöoikeuden ostaneet vastaavat käyttöoikeuden ajan (6kk) yhteen ja samaan tekstiviestiin.

Huomaathan, että ovea ei saa avata tekstiviestillä ilman näköyhteyttä oveen ja, ethän päästä oven avauksen yhteydessä ulkopuolisia sisään.

Ovenavaukseen liittyvät ongelmatilanteet

Mikäli jostain syystä et saa ovenavaustekstiviestiä ennen vuorosi alkua, tarkista ensin sähköpostiisi tulleesta vahvistusviestistä, että sinulla on varaus tehtynä juuri tälle samalle päivälle ja kellonajalle sekä olet antanut varauksen yhteydessä oikean puhelinnumeron.

Mikäli ovi ei aukea tekstiviestiin vastaamalla, varmista, että vastaat oikeaan tekstiviestiin ja oikealla ovikoodilla (esim. A) Varmista lisäksi, että sinulla on varattu vuoro juuri kyseisessä kiinteistössä ja olet oikean oven takana. Kun ostat jäsenyydelle jatkokauden sinulle päivittyy avausviesti ja vastaamalla tähän "uuteen" viestiin ovet avautuvat.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä kiinteistöhuollon päivystysnumeroon, puh. 050 329 1573.