Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Kulttuuri- ja vapaa-aika / Tilavaraus / Tilojen käyttöohjeet ja pelisäännöt

Liikuntasalien käyttösäännöt:

Yhteiset käyttösäännöt on laadittu sen takia, että kaikki viihtyisivät ja salit pysyisivät siisteinä ja ehjinä.

Huomaathan että, salien käyttöoikeus on vain niillä, joille on myönnetty voimassa oleva salivuoro. Ulko-ovia ei saa teljetä auki.

Ryhmällä on oltava aina läsnä oleva vastuuvetäjä (lasten ryhmillä aikuinen). Ryhmän vetäjä vastaa kaikista ryhmän tekemisistä saleissa. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua vain ohjattuihin harjoituksiin.

Harjoituksiin tullaan aina pukuhuoneiden kautta ja sisälle voit tulla noin 15 minuuttia ennen harjoitusvuorosi alkua. Huom! Käytä aina puhtaita sisäpelikenkiä myös kuntosalissa!

Vie tarvikkeet omille paikoilleen varastoon (myös sählykaukalo) ja laita kuntosalissa painot telineisiin aina käytön jälkeen. Näin helpotat seuraavan vuoron varannutta. Varastot ja käytävät eivät ole leikkipaikkoja.

Liikkuminen väliverhoilla jaettavissa saleissa tapahtuu lohkojen välillä aina pukuhuoneen tai käytävän kautta, ei väliverhojen ja seinien välistä.

Sammuta tarpeettomat valot harjoitusvuoron päättyessä ja sammuta kaikki valot aina viimeisen harjoitusvuoron jälkeen. Harjoitusvuoron päättyessä salin tulee olla tyhjä.

Välinerikot tai ongelmat laitteissa tulee ilmoittaa välittömästi
kiinteistöhuoltoon, puh. 050 329 1573.

Liikuntatilat ovat savuttomia. Noudata käyttösääntöjä ja henkilökunnan antamia ohjeita ja määräyksiä. Noudata myös eri salien salikohtaisia ohjeita.

Väärinkäytöstä aiheutuvista hälytyksistä ja luvattomasta käytöstä perimme tarkistusten yhteydessä aina 30 euron tarkistusmaksun. Valvontatallenteiden tarkistamisen vähimmäishinta on 45 euroa. Salivuoron haltijan salin väärinkäytöstä tai luvattomasta käytöstä peruutamme lisäksi salivuoron ensin kuukaudeksi ja jos rike toistuu, peruutetaan salivuorot pysyvästi.

Huomaathan, että sähköisellä varausjärjestelmällä ovet avataan tekstiviestillä näköyhteydellä oveen ja ethän päästä oven avauksen yhteydessä ulkopuolisia sisään.

Asiaton oleskelu liikuntasaleissa ja -alueilla on kielletty!