Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Limingan tapahtumat / Limingan tapahtumakalenteri

 

Limingan tapahtumakalenteri 2018

Toukokuu

1. - 26.5.2018 Torniopastukset Liminganlahdella, klo 11-15

Opas päivystää kaukoputken kanssa Virkkulan tornissa neljän tunnin ajan klo 11 -15. Oppaalla on mukana tornissa muutamia lainakiikareita. Kiikareita voi lainata myös Luontokeskukselta. Tervetuloa luontokeskuksen rannassa olevaan torniin! SÄÄVARAUS!
Parkkipaikalta lähtevä tie rantaan on esteetön myös lastenvaunuille ja pyörätuolille.
Palvelun tarjoaa Metsähallitus Luontopalvelut puh. 040 832 1781. Liminganlahden Luontokeskus, Rantakurvi 6, 91900 Liminka
Tapahtuma FB:ssä

6.-20.5. Limingan taidekoulun kevätnäyttely 2018

Limingan taidekoulun kevätnäyttely paikoissa Limingan kansanopisto (Arvolankuja 1), Vilho Lampi -museo (Rantatie 14) ja Limingan kirjasto (Tupoksentie 5). Avoinna ma-pe klo 13-18 ja la-su 11-17.
Lisätietoa täältä.

19.5. (la) Leikkipäivä Abrahamin kulttuuripuistossa Limingassa, klo 11-14

Ilmainen tapahtuma lapsiperheille. Ohjelmassa poniratsastusta, lasten puuharata, valokuvasuunnistusta, keppihevosrata, tarkkuusheittoa, lastenmusiikkia ja leikkivarjo. Halpa-Halli tarjoaa kahvit, pillimehut ja makkarat.
Tervetuloa leikkimään!
Tapahtuman järjestävät: MLL:n Limingan paikallisyhdistys, Liminganlahden Nuorkauppakamari ja Limingan Halpa-Halli
Lisätietoa täältä.

19.5. (la) Ravintolapäivä Limingan taidekoululla, klo 11-17

Limingan taidekoulun oppilaskunta järjestää Ravintolapäivä-erikoispäivän keskelle Kevätnäyttelyä. Kaikki Kevätnäytösteokset -20%, vaatteiden vaihto- ja taidetarvikekirppis, kahvio ja esitystaidetta!
Limingan taidekoulu, Arvolankuja 1, Liminka
Lisätietoa täältä.

20.5. (su) Kunnon dinosaurus - Maksuton elokuva lapsille, klo 14

Maksuton elokuvanäytös lapsille Hotelli-Ravintola Liminganlahden auditoriossa. Vuorossa elokuva Kunnon dinosaurus, suositusikäraja: 7.
Liminganlahden Luontokeskus, Rantakurvi 6, 91900 Liminka
Tapahtuma FB:ssä.

23.5. (ke) Villiyrttiretki Limingassa, klo 17-20

Tule kesäiseen luontoon tutustumaan villiyrtteihin! Retken aikana opetellaan syötäviä luonnonkasveja, ja tapoja niiden hyödyntämiseen.
Retki soveltuu normaalin kävelykunnon omaaville aikuisille. Hinta 39€/hlö sisältää opetuksen, villiyrttijuoman ja esitemateriaalin. Tarkempi retkipaikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä.
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Annikka Kujala, palvelu@villiyrtti.fi
Järjestäjänä Villiyrtti.fi
Tapahtuma FB:ssä.

26.5. (la) Esteetön lintutorniopastus Liminganlahden luontokeskuksella, klo 11-15

Liminganlahden luontokeskuksen lähitornilla järjestetään lauantaina 26.5. liikunta-, näkö- ja kuuloesteetöntä linnunlaulu- ja lintutorniopastusta klo 11-15. Opas päivystää Virkkulan tornin alatasolla tänä aikana. Päivän aikana mm: erityisesti näkövammaisille tarkoitettu laululinturetki klo 11 ja kuuloesteetön opastus klo 13-15 kirjoitustulkkaamalla.
Tapahtuma FB:ssä.

26.5. (la) Luonto lähellä – Päivä Alakestilän Arboretumissa, klo 12-16.

Ohjelmassa mm: Arboretumin opastetut kierrokset klo 12 ja klo 15, 4H-yritys Näbbärän kahvila, 4H:n Pikku puutarhuri – kurssi, luontoaskartelua, yrttien aisti-istutusta sekä taimenvaihtopiste, perhosbaarin rakennusopastusta, infopisteitä kompostoinnista, ruokahukasta, vesistöistä, vähempiarvoisen kalan käyttämisestä sekä vesien hoidosta, kalankäsittelynäytös ja maistiaisia, kirjasto esittelee puutarha- ja luontoaiheista kirjallisuutta. Kirjastokortti mukaan! Harrastajataiteilijat valtaavat Arboretumin. Voit myös osallistua Kaikki maalaa -teokseen maalaamalla siihen omat värisi ja kuviosi.
Tule voimaantumaan lähiluonnosta!
Tapahtuma FB:ssä.

26.5. (la) Kevätlaulajaiset hyväntekeväisyyskonsertti, klo 18

Lions Club Kultasirkut järjestää Kevätlaulajaiset Abrahamin kulttuuripuistossa lauantaina 26.5. klo 18. Paikalta voi ostaa Arto Tuohimaan tekemiä linnunpönttöjä, joista saatava tuotto myös kerätään hyväntekeväisyyspottiin.
Ohjelma 5 euroa pääsylippuna paikan päällä ja ennakkoon Limingan kirjastolta. Käteismaksut. Tervetuloa!
Abrahamin kulttuuripuisto, Rantatie 14, Liminka
Lisätietoja täältä.

28.5. (ma) Omaishoitajien retki Liminganlahden luontokeskukseen, klo 11.30-15.30

Retki omaishoitajille ja heidän läheisilleen maanantaina 28.5. Liminganlahden luontokeskukseen. Lähtö klo 11.30 Limingan S-marketilta ja paluu samaan paikkaan n. klo 15.30.
Ilmoittautumiset
21.5. mennessä diakoniatyöntekijä Antti Härköselle puh. 044 752 1226:
Lisätietoja täältä.

30.5. (ke) Pehmolelujen yö Limingan kirjastossa

Mitä ihmettä pehmolelut tekevät yöllä kirjastossa? Tuo pehmolelusi yökylään kirjastolle keskiviikkona 30.5. klo 19 mennessä, niin saat tietää. Lelut viettävät yön kirjastolla. Seuraavana päivänä voit käydä hakemassa pehmolelusi takaisin. Mukaan saat valokuvia yön tapahtumista. 
Tapahtuma on maksuton ja järjestetään yhteistyössä Limingan MLL:n sekä Limingan ja Tupoksen tukioppilaiden kanssa.Tapahtuma FB:ssä.
Limingan kirjasto, Liminganraitti 5, Liminka.

Kesäkuu

8.6. (pe) Muistojen vangit - jännitysdraama nuorille ja aikuisille, klo 18

Abrahamin kulttuuripuisto, Rantatie 14, Liminka. Liput myydään ovelta ja lipunmyynti aloitetaan tuntia ennen esityksen alkua.
Lisätietoa täältä.

9.6. (la) Limingan kesämarkkinat, klo 11-17

Limingan Halpahallin ympäristössä.
Ohjelmassa mm.: Peräkärrykirppis, muotinäytöksiä, live-musiikkia, torikahvila ja toimintanäytöksiä.Lapsille Acon polkuautoilua ja muuta ohjelmaa. Ja tietenkin koko päivä yllätyksiä!
Järjestäjänä: Limingan Yrittäjät ry
Lisätietoa täältä.