Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Limingan tapahtumat / Limingan tapahtumakalenteri

Limingan tapahtumakalenteri 2019

Limingan tapahtumakalenteri kokoaa kunnan ja alueen toimijoiden tapahtumat yhteen. Jos haluat tapahtumasi Limingan tapahtumakalenteriin, ole yhteydessä sähköpostitse hilkka.sandberg@liminka.fi. Kerro sähköpostissasi tapahtuman nimi, aika ja paikka sekä muuta mahdollista tietoa tapahtumasi luonteesta. Voit liittää mukaan myös linkin, jonka kautta kiinnostuneet voivat tutustua tapahtumaan tarkemmin.

Marraskuu

13.10.22.12. Hetken Valo - Eeva Mäkisen valokuvanäyttely Liminganlahdella

Hetken Valo on kurkistus valokuvaaja Eeva Mäkisen kokemiin pohjoismaisiin hetkiin, joista jokainen on ainutlaatuinen ja tarinan arvoinen. Eeva Mäkinen on kerännyt materiaalia näyttelyynsä vuodesta 2016 ja kiertänyt Suomea ja Ruotsia lukemattomia kilometrejä vaeltaen, meloen ja ajaen löytääkseen mahdollisimman upeita hetkiä koettavaksi ja kuvattavaksi.
”Kun astun metsään tunnen sydämeni pohjasta olevani vapaa. Kaikki tuoksut, valot, tuntemukset ja äänet ovat palasia, jotka tekevät valokuvasta minulle kokonaisen. Täällä haluankin jakaa kanssanne sen kokonaisuuden, jonka itse koen valokuvan olevan. Olen koonnut tähän näyttelyyn kuvia, jotka ovat tärkeimpiä urani varrelta, ja haluan jakaa niiden tarinat teidän kanssanne”, sanoo Eeva.
Vapaa pääsy. Tervetuloa!
Limingalahden luontokeskus, Rantakurvi 6, Liminka
Tapahtuma FB:ssä.

19.11. (ti) Perhekerho Seurakuntatalolla, klo 9.30-11

Tiistaina 19.11. klo 9.30-11 koko perheen yhteinen perhekerho Kirkonkylällä Seurakuntatalolla, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita.
Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa. Kerho kokoontuu kerran viikossa ja on maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua.
Seurakuntatalo, Pappilantie 6, Liminka
Järjestäjä: Limingan Seurakunta

19.11. (ti) Hyvänmielen päiväkahvit Seurakuntatalolla, klo 12

Tiistaina 19.11. klo 12–13.30 Mielenterveyskuntoutujien avoin ryhmä, joka on avoin kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille eli voit tulla mukaan milloin vain. Teemme pieniä retkiä, juttelemme ajankohtaisista asioista, askertelemme ja kahvittelemme yhdessä. Mukana diakonissa Marika Kamps ja esh Maire Taikina-Aho.
Seurakuntatalo, Pappilantie 6, Liminka
Järjestäjä: Limingan Seurakunta

19.11. (ti) Kaikille avoin luento ”Lähiseudun riistalaskentamenetelmät sekä havaintoja peto- ja saaliseläinten kannoista.", klo 18

Tervetuloa tiistaina 19.11. klo 18 Liminganlahden luontokeskuksen auditorioon kuulemaan kaikille avointa luentoa: ”Lähiseudun riistalaskentamenetelmät sekä havaintoja peto- ja saaliseläinten kannoista.” luennoitsijoina Limingan seudun riistanhoitoyhdistyksestä Markku Halonen ja Juha Meskus.Vapaa pääsy.
Kokouksessa on myös pikkujouluinen kahvitarjoilu.
Lopuksi syyskokouksen sääntömääräiset asiat.
Liminganlahden luontokeskus, Rantakurvi 6, Liminka
Tapahtuma FB:ssä.
Järjestää: Lakeuden luonto ry

19.11. (ti) Läheisensä menettäneiden ilta Seurakuntatalolla, klo 18

Läheisensä menettäneiden ilta tiistaina 19.11. klo 18 seurakuntatalolla. Lohtua sanoin ja sävelin. Tilaisuuden lopuksi iltapala.
Ilmoittautumiset 15.11. mennessä puh. 040 752 0085 tai sanna.mettovaara(at)evl.fi
Illan järjestää Limingan rovastikunnan diakoniatyö.
Lämpimästi tervetuloa!
Seurakuntatalo, Pappilantie 6, Liminka

20.11. (ke) Perhekerho Koti-Pietilässä, klo 9.3011

Keskiviikkona 20.11. klo 9.3011 koko perheen yhteinen kokoontumispaikka perhekerho Koti-Pietilässä, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita.
Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa.
Kerho kokoontuu kerran viikossa ja on maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat.
Koti-Pietilä, Rantatie 3, Liminka
Järjestäjä: Limingan Seurakunta

20.11. (ke) Perhekerho Tupoksessa, klo 9.3011

Keskiviikkona 20.11. klo 9.3011 koko perheen yhteinen kokoontumispaikka perhekerho Tupoksen Vanamon olohuoneessa, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita.
Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa.
Kerho kokoontuu kerran viikossa. Kerho on maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat.
Vanamon olohuone, Kauppakaari 1, Tupos (yläkerta).
Järjestäjä: Limingan Seurakunta

20.11. (ke) Seurakuntakerho, klo 12

Seurakuntakerho keskiviikkona 20.11. klo 12 Seurakuntakerho Kotikololla. Make kertomassa Kotikolon tarinaa. Kahvittelua ja makkaranpaistoa. Tervetuloa!
Kotikolo, Pappilantie 6, Liminka
Järjestäjä: Limingan Seurakunta

20.11. (ke) Varhaiskasvatuksen perhetapahtuma, klo 1618

Lasten oikeuksien päivänä keskiviikkona 20.11. klo 1618 vietämme perhetapahtumaa varhaiskasvatuksen perheille Liminganlahden koululla ja koulun pihalla.
Tapahtuman järjestää Limingan kunnan varhaiskasvatus sekä yksityiset päiväkodit Touhula ja Sirius.
Tapahtumassa mahdollisuus makkaranpaistoon, omat makkarat mukaan!
Tervetuloa!

20.11. (ke) Pyörätuolitanssit Limingan Nuorisoseuralla, klo 16–18

Pyörätuolitanssit Limingan Nuorisoseuralla keskiviikkona 20.11. klo 16–18.
Tansseissa opetellaan nopeita lattaritansseja ja hitaita valsseja. Osallistuminen ei vaadi paria. Ei osallistumismaksua.
Pistetään jalalla, pyörätuolilla tai vaikka rollaattorilla koreasti. Paikalle voi tulla myös ihan nauttimaan musiikista.
Järjestää: Limingan kunta
Tervetuloa tanssimaan!

21.11. (to) Äijäpaja, klo 9.00

Torstaina 21.11. klo 9.00 alkaen. Vetäjänä Juhani. Äijäpajalle ovat kaikki aikuiset miehet tervetulleita.
Äijäpaja, Pappilantie 6, Liminka.
Järjestää: Limingan seurakunta

21.11. (to) Limingan MLL:n perhekahvila Rauhanyhdistyksen tiloissa, klo 1013

MLL:n Limingan perhekahvila Rauhanyhdistyksen tiloissa torstaina 21.11. klo 1013.
Perhekahvilassa voi tavata tuttuja ja tutustua uusiin, ja lapsille on tarjolla leikkiseuraa. Keitellään yhdessä kahvit ja poristaan mukavia! Tervetuloa.
Limingan Rauhanyhdistys, Katajamaa 2, Liminka
Järjestäjä: MLL Liminka. MLL Liminka Facebookissa.

21.11. (to) Vapaaehtoisten kiitosjuhla Seurakuntatalolla, klo 18–20

Kaikille Limingan seurakunnan vapaaehtoisille tarkoitettu juhla torstaina 21.11. klo 18–20 seurakuntatalolla! Juhlaan kutsutaan kaikkia seurakunnan vapaaehtoisia viettämään mukavaa iltaa hauskan ohjelman ja vatsan täytteen parissa.
Voit ilmoittautua mukaan nettilinkin kautta, soittamalla kirkkoherranvirastoon puh. 044 7521 220 tai laittamalla sähköpostia marika.kamps(at)evl.fi. Ilmoittaudu viimeistään 19.11. mennessä ruokailun vuoksi. Muistathan ilmoittautua ajoissa ja ilmoittaa myös ruoka-allergiasi!
Ohjelmassa pääsemme seuraamaan maatila eläMÄÄ Kempeleläisen Nuojuan teatteripajan kanssa. Lisäksi työntekijät tarjoilevat pientä naurunaihetta sekä vatsantäytettä kattavan iltapalan muodossa.
Olitpa sitten YV-kerääjä, Jumalanpalvelusryhmän jäsen, sukankutoja, pullanleipoja tai muuhun työhön osallistuva, olet sydämellisesti tervetullut hauskaan yhteiseen illanviettoon.
Seurakuntatalo, Pappilantie 6, Liminka
Järjestäjä: Limingan Seurakunta

22.11. (pe) Seniorikahvila Vanhuspalvelukeskuksessa, klo 911

Seniorikahvila Vanhuspalvelukeskuksen kolmannessa kerroksessa päivätoiminnan tilassa perjantaina 22.11. klo 911 kaikille eläkkeellä oleville ja asiasta kiinnostuneille.
Tule mukaan tapaamaan toisia liminkalaisia senioreita! Luodaan yhdessä kahvilasta koko kylän kohtaamispaikka, missä on mahdollisuus kuulumisten vaihtamiseen, kahvitteluun ja yhteiseen mukavaan yhdessäoloon. Kahvi ja pulla 2 €.
Limingan Vanhuspalvelukeskus, Kakarakuja 2, Liminka

22.11. (pe) Limingan MLL:n perhekahvila Tupoksen Huiskeella, klo 9.30–11.30

MLL:n Limingan perhekahvila Tupoksen Huiskeella perjantaina 22.11. klo 9.30–11.30.
Perhekahvilassa voi tavata tuttuja ja tutustua uusiin, ja lapsille on tarjolla leikkiseuraa. Keitellään yhdessä kahvit ja poristaan mukavia! Tervetuloa.
Tupoksen Huiske, Tuiskulanranta 3, Tupos
Järjestäjä: MLL Liminka. MLL Liminka Facebookissa.

23.11. (la) Päivä Paloasemalla @Liminka, klo 1114

Paloturvallisuusviikon aloittava Päivä Paloasemalla® -tapahtuma järjestetään lauantaina 23.11. klo 1114 Limingan paloasemalla. Tapahtuman aikana opitaan tärkeitä paloturvallisuustaitoja ja tutustutaan palokunnan toimintaan hauskoilla tehtävärasteilla. Miten palomiehen varusteet puetaan? Kuinka sammutusvälineitä käytetään ja miten palavasta huoneesta poistutaan?
Limingan paloasema, Kramsunkuja 3, Liminka.
Järjestäjä: Oulu-Koillismaan pelastuslaitos
Lisätietoa löytyy FB-sivulta ja täältä.

24.11. (su) Yleisöluistelua Limingan jäähallilla, klo 1213.05

Yleisöluistelua Limingan jäähallilla sunnuntaina 24.11. klo 1213.05/Mailaton vuoro.
Vuoro on mailaton, maksuton ja kypärä on pakollinen varuste. Tervetuloa!
Lisätietoa täältä.
Tervetuloa luistelemaan!

25.11. (ma) Senioreille tarkoitettu voima- ja tasapainoharjoitteluryhmä VoiTas, klo 9

Senioreille tarkoitettu voima- ja tasapainoharjoitteluryhmä (VoiTas) maanantaina 25.11. klo 9 liikuntahallin aulassa (kahvio).
Tervetuloa!
Limingan liikuntahalli, Lippitie 2, Liminka

25.11. (ma) Lähetysvintin adventti -ja päätösjuhla, klo 12-13.30

Maanantaina 25.11. klo 1213.30 lähetysvintin maanantaitoiminta päättyy ja on aika siirtyä uudenlaisen toiminnan pariin. Lämmin kiitos kaikille vuosien aikana mukana olleille.
Tervetuloa!
Lähetysvintti, Pappilantie 6, Liminka 

25.11. (ma) Limingan ommaiskahvila aiheena: Omaishoitajien lomat ja kuntoutuskurssit, klo 13.30–15

Ommaiskahvila Limingan seurakuntatalolla maanantaina 25.11. klo 13.30–15. Ommaiskahvilan aiheena: Omaishoitajien lomat ja kuntoutuskurssit. Asiantuntijana Rokuan kuntoutus Oy.
Hyvää mieltä itselle ja läheiselle hemmottelun merkeissä! Suolaista purtavaa, kahvittelua, mukavaa ohjelmaa sekä verratonta vertaistukea ja leppoisaa yhdessäoloa.
Ommaiskahvila on matalan kynnyksen vapaamuotoinen kohtaamispaikka, johon voi tulla hakemaan tietoa, keskustelemaan, virkistäytymään, kahvittelemaan ja tapaamaan muita omaishoitajia. Ommaiskahvilan ovet ovat avoinna ikärajattomasti kaikille omaistaan hoitaville ja heidän läheisilleen. Virallista omaishoitajuutta ei tarvita ja tervetulleita ovat myös entiset omaishoitajat he, jotka vasta pohtivat omaishoitajaksi ryhtymistä kuin myös omaishoidettavat.
Limingan seurakuntatalo, Pappilantie 6, Liminka
Lisätietoja: Minna Hernberg, 040 559 7766, minna.hernberg@osol.fi, http://www.oulunseudunomaishoitajat.fi/

25.11. (ma) Neulekahvila Lähetysvintillä, klo 17.30-

Maanantaina 25.11. klo 17.30 alkaen neulekahvila Limingan seurakunnan lähetysvintillä. Neulekahvila käsityön ystäville. Tuo oma käsityö tullessasi, mutta voit tulla ilman käsityötäkin. Neulekahvila parillisilla viikoilla. Illassa myös kahvi- tai teetarjoilu ja hiljentymishetki.
Mahdollisuus myös kangaspuilla kutomiseen.
Tervetuloa!
Lähetysvintti, Pappilantie 6, Liminka

26.11. (ti) Perhekerho Seurakuntatalolla, klo 9.30-11

Tiistaina 26.11. klo 9.30-11 koko perheen yhteinen perhekerho Kirkonkylällä Seurakuntatalolla, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita.
Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa. Kerho kokoontuu kerran viikossa ja on maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua.
Seurakuntatalo, Pappilantie 6, Liminka
Järjestäjä: Limingan Seurakunta

26.11. (ti) Rekrykohtaamo Limingan kirjastolla, klo 12-18

Rekrykohtaamo Limingan kirjastolla tiistaina 26.11. klo 12-18.
Tapahtumassa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat. Paikalla mm. alueen yrityksiä, Limingan kunta ja oppilaitoksia. Tule paikalle, tutustu rekrytoiviin yrityksiin, oppilaitoksiin ja löydä itsellesi uusi työ tai ammatti!
Lisätietoa: työllisyysvastaava Olli-Ville Rajala, puh. 040 352 5894
Järjestää: Limingan kunta
Limingan kirjasto, Liminganraitti 5, Liminka

27.11. (ke) Perhekerho Koti-Pietilässä, klo 9.3011

Keskiviikkona 27.11. klo 9.3011 koko perheen yhteinen kokoontumispaikka perhekerho Koti-Pietilässä, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita.
Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa.
Kerho kokoontuu kerran viikossa ja on maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat.
Koti-Pietilä, Rantatie 3, Liminka
Järjestäjä: Limingan Seurakunta

27.11. (ke) Perhekerho Tupoksessa, klo 9.3011

Keskiviikkona 27.11. klo 9.3011 koko perheen yhteinen kokoontumispaikka perhekerho Tupoksen Vanamon olohuoneessa, johon myös mummut ja papat ovat tervetulleita.
Perhekerhossa leikitään, lauletaan, lorutellaan ja hiljennytään alttarin äärelle. Tarjolla on kahvit ja mehut. Kerhossa tapaat muita aikuisia ja lapset saavat ikätoveriensa seuraa.
Kerho kokoontuu kerran viikossa. Kerho on maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat.
Vanamon olohuone, Kauppakaari 1, Tupos (yläkerta).
Järjestäjä: Limingan Seurakunta

27.11. (ke) Pyörätuolitanssit Limingan Nuorisoseuralla, klo 16–18

Pyörätuolitanssit Limingan Nuorisoseuralla keskiviikkona 27.11. klo 16–18.
Tansseissa opetellaan nopeita lattaritansseja ja hitaita valsseja. Osallistuminen ei vaadi paria. Ei osallistumismaksua.
Pistetään jalalla, pyörätuolilla tai vaikka rollaattorilla koreasti. Paikalle voi tulla myös ihan nauttimaan musiikista.
Järjestää: Limingan kunta
Tervetuloa tanssimaan!

27.11. (ke) Limingan seudun musiikkiopiston jousien konsertti, klo 18

Limingan seudun musiikkiopiston jousien konsertti keskiviikkona 27.11. klo 18 Heikki Sarvela -salissa. Vapaa pääsy.
Järjestäjänä Limingan seudun musiikkiopisto.
Heikki Sarvela -sali, Linnukkatie 5, Liminka

28.11. (to) Äijäpaja, klo 9.00

Torstaina 28.11. klo 9.00 alkaen. Vetäjänä Olavi. Äijäpajalle ovat kaikki aikuiset miehet tervetulleita.
Äijäpaja, Pappilantie 6, Liminka.
Järjestää: Limingan seurakunta

28.11. (to) Limingan MLL:n perhekahvila Rauhanyhdistyksen tiloissa, klo 1013

MLL:n Limingan perhekahvila Rauhanyhdistyksen tiloissa torstaina 28.11. klo 1013.
Perhekahvilassa voi tavata tuttuja ja tutustua uusiin, ja lapsille on tarjolla leikkiseuraa. Keitellään yhdessä kahvit ja poristaan mukavia! Tervetuloa.
Limingan Rauhanyhdistys, Katajamaa 2, Liminka
Järjestäjä: MLL Liminka. MLL Liminka Facebookissa.

29.11. (pe) Seniorikahvila Vanhuspalvelukeskuksessa, klo 911

Seniorikahvila Vanhuspalvelukeskuksen kolmannessa kerroksessa päivätoiminnan tilassa perjantaina 29.11. klo 911 kaikille eläkkeellä oleville ja asiasta kiinnostuneille.
Tule mukaan tapaamaan toisia liminkalaisia senioreita! Luodaan yhdessä kahvilasta koko kylän kohtaamispaikka, missä on mahdollisuus kuulumisten vaihtamiseen, kahvitteluun ja yhteiseen mukavaan yhdessäoloon. Kahvi ja pulla 2 €.
Limingan Vanhuspalvelukeskus, Kakarakuja 2, Liminka

29.11. (pe) Limingan MLL:n perhekahvila Tupoksen Huiskeella, klo 9.30–11.30

MLL:n Limingan perhekahvila Tupoksen Huiskeella perjantaina 29.11. klo 9.30–11.30.
Perhekahvilassa voi tavata tuttuja ja tutustua uusiin, ja lapsille on tarjolla leikkiseuraa. Keitellään yhdessä kahvit ja poristaan mukavia! Tervetuloa.
Tupoksen Huiske, Tuiskulanranta 3, Tupos
Järjestäjä: MLL Liminka. MLL Liminka Facebookissa.

30.11. (la) Wanhan Ajan Joulu, klo 10-15

Perinteiset Wanhan Ajan Joulun markkinat Limingassa pappilan pihapiirissä ensimmäisenä adventtina lauantaina 30.11. klo 10-15. Tervetuloa Wanhan Ajan Jouluun!
Järjestäjänä LC Liminka Lakeus ja Limingan srk
Limingan pappila, Pappilantie 6, 91900 Liminka
wanhanajanjoulu.fi/

Joulukuu

1.12. (su) Yleisöluistelua Limingan jäähallilla, klo 1213.05

Yleisöluistelua Limingan jäähallilla sunnuntaina 1.12. klo 1213.05/Mailaton vuoro.
Vuoro on mailaton, maksuton ja kypärä on pakollinen varuste. Tervetuloa!
Lisätietoa täältä.
Tervetuloa luistelemaan!

1.12. (su) Joulukonsertti "Kertoi ääni enkelten" Limingan kirkossa, klo 15

Joulukonsertti "Kertoi ääni enkelten" sunnuntaina 1.12. klo 15 Limingan kirkossa.
Konsertissa esiintyvät tutut solistit, Marjukka Hautajärvi, Janne Sihvo, Juhani Alakärppä, Ahti Alatalo ja Lassi Makkonen. Säestyksestä vastaavat, Sinikka Ala-Leppilampi Oulunsalo Ensemble, Antti Mikkonen ja Mika Kotkaranta.
Myytävänä myös vasta julkaistu joululevy: Kertoi ääni enkelten, Oulunsalo Ensemble solisteineen. Joululevyllämme on perinteisiä ja vähän uudempiakin joululauluja, sisältäen myös uusia raikkaita sovituksia.Levy on äänitetty paikallisin voimin Limingan kirkossa tänä syksynä.
Ohjelma 15 €, tuntia ennen ovelta
Olet lämpimästi tervetullut!
Limingan kirkko, Kirkkotie, Liminka
Järjestäjä: Limingan Seurakunta
Lisää FB:ssä.

2.12. (ma) Limingan seudun musiikkiopiston huilistien konsertti, klo 19

Lämpimästi tervetuloa Limingan seudun musiikkiopiston huilistien konserttiin maanantaina 2.12. klo 19 Heikki Sarvela -saliin. Tulkaahan kaikki!
Vapaa pääsy.
Järjestäjänä Limingan seudun musiikkiopisto.
Heikki Sarvela -sali, Linnukkatie 5, Liminka

3.12. (ti) Hyvänmielen päiväkahvit Seurakuntatalolla, klo 12

Tiistaina 3.12. klo 12–13.30 Mielenterveyskuntoutujien avoin ryhmä, joka on avoin kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille eli voit tulla mukaan milloin vain. Teemme pieniä retkiä, juttelemme ajankohtaisista asioista, askertelemme ja kahvittelemme yhdessä. Mukana diakonissa Marika Kamps ja esh Maire Taikina-Aho.
Seurakuntatalo, Pappilantie 6, Liminka
Järjestäjä: Limingan Seurakunta

5.12. (to) Äijäpaja, klo 9.00

Torstaina 5.12. klo 9.00 alkaen. Vetäjänä Timo. Äijäpajalle ovat kaikki aikuiset miehet tervetulleita.
Äijäpaja, Pappilantie 6, Liminka.
Järjestää: Limingan seurakunta

6.12. (pe) Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet Limingassa, klo 8.3014

klo 8.30 Kynttilöiden sytytys sankarihaudoille
klo 9.20 Partiolaiset siirtyvät kulkueena seurakuntatalolta kirkkoon
klo 10.00 Juhlajumalanpalvelus Limingan kirkossa
Partiolaisten lupauksenanto
Kunniakäynti sankarihaudoille
klo 11.30 Kahvitarjoilu Lakeustalolla
klo 12.15 Itsenäisyyspäivän juhla Lakeustalolla (Lakeustalon 2. krs.)
Järjestävät: Limingan kunta ja Limingan seurakunta
Lakeustalo, Liminganraitti 10, Liminka)

8.12. (su) Elinan joululatinot, klo 1619

Limingan Naisvoimistelijoiden järjestämä Elinan joululatinot sunnuntaina 8.12. klo 1619 Ojanperän koulun salissa. Kolme eri tuntia. Ohjaajana Elina Tikkanen.
Hinta 5 €//tunti, syyskauden jäsenmaksun maksaneille maksuton.
Ojanperän koulu, Ketunmaantie 80, Liminka
Järjestää: LNV
Lisätietoja täällä.
Tapahtuma FB:ssä.

11.12. (ke) Koko kylän puurojuhla Seurakuntatalolla, klo 1019

Keskiviikkona 11.12. klo 1019 Koko kylän puurojuhla Limingan Seurakuntatalolla. Tervetuloa yhteiselle, maksuttomalle puuro -ja torttukahvitarjoilulle. Vaihtuvat ohjelmatuokiot tasatunnein, puuroa tarjolla koko päivän.
Päivän ohjelma:
10.00 Tapahtuma alkaa - askarteluhetki perheen pienimmille
11.00 Kauneimmat joululaulut perheille
12.00 Joulusatuja
13.00 Kauneimmat joululaulut
14.00 Askarteluhetki
15.00 Jouluinen herkkukori-bingo
16.00 Tiernapojat
17.00 Leikkejä ja sketsejä
18.00 Kauneimmat joululaulut
19.00 Tapahtuma päättyy - jouluevankeliumi seimen luona
Seurakuntatalo, Pappilantie 6, Liminka
Järjestäjä: Limingan Seurakunta

12.12. (to) Äijäpaja, klo 9.00

Torstaina 12.12. klo 9.00 alkaen. Vuoden viimeisen Äijäpajan vetäjänä Arto. Äijäpajalle ovat kaikki aikuiset miehet tervetulleita.
Äijäpaja, Pappilantie 6, Liminka.
Järjestää: Limingan seurakunta

16.–17.12. (ma–ti) Taikun perinteiset Joulumyyjäiset

Taikun perinteiset Joulumyyjäiset maanantaina 16.12. klo 14–18 TAIKU:n tiloissa Työväentalolla ja tiistaina 17.12. klo 12–17 Limingan S-Marketissa. Myynnissä liminkalaisten nuorten tekemiä käsitöitä edullisesti. Maanantaina tarjolla myös kahvia ja torttuja 2 €.
Tervetuloa!
Työväentalo, Krankantie 7, Liminka
Järjestäjä: TAIKU.

18.12. (ke) Joulujuhla, klo 18

Lämpimästi tervetuloa Limingan seudun musiikkiopiston joulujuhlaan keskiviikkona 18.12. klo 18 Heikki Sarvela -saliin. Tulkaahan kaikki!
Vapaa pääsy.
Järjestäjänä Limingan seudun musiikkiopisto.
Heikki Sarvela -sali, Linnukkatie 5, Liminka

31.12. (ti) Limingan XII Uudenvuodenjuoksu, klo 1720

Upea jo perinteeksi muodostunut Limingan uudenvuodenjuoksu juostaan tänä vuonna 12. kerran uudenvuodenaattona 31.12. klo klo 1720 Limingan keskustan ympäristössä.
Koko kansan tapahtuman järjestää Limingan Niittomiesten yleisurheilujaosto. Tervetuloa päättämään vuosi juoksun merkeissä!
Ilmoittautuminen 28.12.2019 mennessä.
Lisätietoa täältä.
Tapahtuma Facebookissa.