Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Varhaiskasvatus ja koulutus / Lakeuden kansalaisopisto / Ilmoittautuminen, opiskelu ja maksut

OPINTO-OHJELMA LUKUVUONNA 2018-2019

LAKEUDEN KANSALAISOPISTON OPINTO-OHJELMA LUKUVUONNA 2018– 2019

Toiminta-ajatus

Lakeuden kansalaisopisto toimii Limingan, Lumijoen ja Tyrnävän kuntien alueella. Sen toiminta perustuu lakiin vapaasta sivistystyöstä. Lakeuden kansalaisopisto tarjoaa matalan kynnyksen harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia ja yleissivistävää koulutusta tasa-arvoisesti kaikenikäisille toimialueensa asukkaille. Tarjoamme myös taiteen perusopetusta. Kansalaisopisto on lisäksi aktiivinen kulttuuritoimija, joka järjestää alueensa kunnissa esim. konsertteja, näyttelyitä ja tapahtumia.

Tavoitteenamme on edistää kuntalaisten aktiivista osallistumista, yhteisöllisyyttä, elinikäistä oppimista ja sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laaja-alaisen ja helposti saavutettavan kurssivalikoiman. Kaikki kurssimme ovat avoimia myös muiden kuntien asukkaille.

Tervetuloa harrastamaan!

Syyslukukausi
10.9. – 25.11.2018 (10 työviikkoa)
Syysloma 22. – 28.10.2018 (ei opetusta)

Kevätlukukausi
7.1. – 21.4.2019 (14 työviikkoa)
Talviloma 4. – 10.3.2019 (ei opetusta)
Pääsiäisloma 18.4. – 22.4.2019 (ei opetusta)

Lukukauden 2018-2019 opinto-ohjelma.pdf-muodossa.

Päivitetty ohjelma löytyy osoitteesta www.opistopalvelut.fi/liminka. OHJELMAMUUTOKSET OVAT LUKUVUODEN AIKANA MAHDOLLISIA.

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2018 – 2019 OPINTOIHIN ALKAA MAANANTAINA 20.8.2018 KLO 9.00

Opistolla ei ole enää  " kolmen kerran tutustumismahdollisuutta " kaikkien on siis ilmoittauduttava, ts. kurssilla ei voi käydä lukukausien alussa ilmaiseksi " tutustumassa "

Ilmoittaudu haluamallesi kurssille osoitteessa www.opistopalvelut.fi/liminka. Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Ilmoita heti opiston toimistoon mahdollisesta peruutuksesta.  Opiskelija voi perua varatun paikan veloituksetta 5 vrk ennen kurssin alkamista. Mikäli opiskelija ei peru varaamaansa kurssipaikkaa, peritään koko kurssimaksu.

Kursseista ei yleensä lähetetä opiskelijalle informaatiota ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä sähköiseen tietojärjestelmään. Suosittelemme ensisijaisesti ilmoittautumaan internetin kautta. Puhelimitse ilmoittautumisia otetaan vastaan numerossa 050-318 2089 (virka-aikana.)

Emme ota ilmoittautumisia vastaan sähköpostilla, teksti- tai vastaajaviestillä.

Kevään 2019 lyhytkursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 10.12.2018 klo 9.00.


HUOM!
Lakeuden kansalaisopisto on ajanmukaistanut maksukäytäntöjään ja kurssit maksetaan nyt pääsääntöisesti verkossa ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Täten kurssilainen varmistaa osallistumisoikeutensa kurssille. Niille kurssilaisille jotka eivät käytä verkkomaksua voidaan lähettää edelleenkin paperilasku ilmoittautumisen jälkeen.

Myös kurssihintoja on tarkistettu vastaamaan alueen yleistä hintatasoa. Maksut ovat kurssikohtaisia ja määräytyvät tuntimäärän ja kustannusten perusteella. Kurssimaksujen lisäksi voidaan periä erillinen materiaalimaksu. Kurssi toteutuu, mikäli sillä on vähintään 7 ilmoittautunutta opiskelijaa.

Kaikkien kuntien kaikki kurssit ovat avoimia, eli kuka tahansa voi osallistua opetukseen haluamassaan paikassa kotipaikkakunnasta riippumatta. 

Toiminnasta tiedottaminen
Opiston toiminnasta, kursseista, opinto-ohjelman mahdollisista muutoksista ja uusista kursseista tiedotetaan osoitteessa www.opistopalvelut.fi/liminka. Lakeuden kansalaisopistolla on myös Facebook-sivut, tervetuloa tykkäämään! 

Henkilökunta:
Koulusihteeri Pirjo Ahtiainen,
050-318 2089, pirjo.ahtiainen@liminka.fi
Tavattavissa virka-aikana opiston toimistossa (Linnukkatie 5, 91900 Liminka). 

Tekstiilityönopettaja Päivi Miettinen,
050-537 2999, paivi.miettinen@liminka.fi
Tavattavissa opiston toimistossa torstaisin klo 13-14.30.

Rehtori Jukka Pietilä
050 364 5353, jukka.pietila@liminka.fi