Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Varhaiskasvatus ja koulutus / Lakeuden kansalaisopisto (Liminka, Lumijoki, Tyrnävä) / Ilmoittautuminen, opiskelu ja maksut

OPINTO-OHJELMA LUKUVUONNA 2019-2020

TIEDOTE 17.3.2020
Suomen hallituksen 16.3.2020 tekemän linjauksen johdosta, jonka mukaan kansalaisopiston ja vapaan sivistystyön oppilaitokset suljetaan, Lakeuden kansalaisopisto keskeyttää opetuksen jokaisessa toimipisteessään 18.3.-13.4.2020 väliseksi ajaksi. Etäopiskelumahdollisuuksia selvitetään parhaillaan ja siitä tiedotetaan myöhemmin.

TIEDOTE 13.3.2020

Lakeuden kansalaisopisto on varautunut koronavirus-tilanteeseen. Seuraamme aktiivisesti sekä valtakunnallista että Limingan kunnan tiedotusta ja toimimme sen mukaisesti. Opetustoimintamme jatkuu toistaiseksi ihan normaalisti, lukuunottamatta ryhmäliikunta- ja tanssikursseja, jotka on peruttu 16.3.2020 lähtien. Kaikista muista mahdollisista muutoksista tai peruuntumisista tiedotamme erikseen sosiaalisen median kanavillamme, kotisivuillamme sekä HelleWin kautta viestein opiskelijoille ja huoltajille. Muistakaa seurata aktiivisesti myös Limingan kunnan tiedotusta. Tärkeänä muistutuksena vielä, että oppitunneille ei tule saapua, mikäli kokee minkäänlaisia flunssan oireita ja muistetaan pestä ahkerasti kätemme aina tunnille tultaessa! 

 

HOXHOX!
Lakeuden kansalaisopisto järjestää yhdessä Digittää -hankkeen kanssa maksuttomia kursseja. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tiedote avautuu tästä! Opetuspaikat tarkentuvat viikkoon 10 mennessä.

Ilmoittautumislinkit Limingan kursseille:
Oma älylaite tutuksi Liminka!
Alkeiskurssi Liminka!

Ilmoittautumislinkki Lumijoen kurssille:
Oma älylaite tutuksi! Lumijoki!

Ilmoittautumislinkki Tyrnävän kurssille:
Oma älylaite tutuksi Tyrnävä!

Tervetuloa vastaamaan Lakeuden kansalaisopiston palaute- ja toivekyselyyn!

Kyselyn tavoitteena on kartoittaa uusia mielenkiintoisia kursseja sekä saada palautetta nykyisestä toiminnasta. Vastaukset huomioidaan suunniteltaessa lukuvuoden 2020-2021 kurssitarjontaa. Vastaamalla vaikutat!

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan yksi vapaavalintainen kurssi (poislukien yksilöopetuskurssit)!
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyn vastausaika on 10.2.-1.3.2020.

Kyselyyn pääset tästä:
Lakeuden kansalaisopiston palaute- ja toivekysely

Lisätietoa kyselystä antaa:
Lakeuden kansalaisopiston rehtori Jukka Pietilä, jukka.pietila@liminka.fi
tai puh. 050 3645 353

Toiminta-ajatus

Lakeuden kansalaisopisto toimii Limingan, Lumijoen ja Tyrnävän kuntien alueella ja sen toiminta perustuu lakiin vapaasta sivistystyöstä. Lakeuden kansalaisopisto tarjoaa matalan kynnyksen harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia ja yleissivistävää koulutusta tasa-arvoisesti kaikenikäisille toimialueensa asukkaille. Tarjoamme myös taiteen perusopetusta yleisen oppimäärän mukaan. Kansalaisopisto on lisäksi aktiivinen kulttuuritoimija, joka järjestää alueensa kunnissa esim. konsertteja, näyttelyitä ja tapahtumia.

Tavoitteenamme on edistää kuntalaisten aktiivista osallistumista, yhteisöllisyyttä, elinikäistä oppimista sekä myös henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laaja-alaisen ja helposti saavutettavan kurssivalikoiman. Kaikki kurssimme ovat avoimia myös muiden kuntien asukkaille. Tervetuloa harrastamaan!

Syyslukukausi
16.9. – 1.12.2019 (10 työviikkoa)
Syysloma 21. – 27.10.2019 (ei opetusta)

Kevätlukukausi
7.1. – 19.4.2020 (14 työviikkoa)
Talviloma 2. – 8.3.2020 (ei opetusta)
Pääsiäisloma 9.4. – 13.4.2020 (ei opetusta)


Päivitetty ohjelma löytyy osoitteesta www.opistopalvelut.fi/liminka. OHJELMAMUUTOKSET OVAT LUKUVUODEN AIKANA MAHDOLLISIA.

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2019 – 2020 OPINTOIHIN ALKAA MAANANTAINA 26.8.2019 KLO 18.00

Ilmoittaudu haluamallesi kurssille osoitteessa www.opistopalvelut.fi/liminka. Muistathan, että ilmoittautuminen kursseille on sitova. Opiskelija voi perua varatun paikan veloituksetta 7 vrk ennen kurssin alkamista ilmoittamalla asiasta opintotoimistoon, ei opettajalle. Mikäli opiskelija ei peru varaamaansa kurssipaikkaa, peritään koko kurssimaksu. Tämä on yleinen käytäntö kaikissa kansalaisopistoissa.

Kursseista ei yleensä lähetetä opiskelijalle informaatiota ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä siinä tapauksessa, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä sähköiseen tietojärjestelmään. Suosittelemme ensisijaisesti ilmoittautumaan internetin kautta. Puhelimitse ilmoittautumisia otetaan vastaan numerossa 050-318 2089 (virka-aikana.) Huomioitahan, että emme ota ilmoittautumisia vastaan sähköpostitse, teksti- tai vastaajaviestillä.

Kevään 2020 lyhytkursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 9.12.2019 klo 18.00.

MAKSUKÄYTÄNNNÖT 
Lakeuden kansalaisopisto on ajanmukaistanut maksukäytäntöjään ja kurssit maksetaan nyt pääsääntöisesti verkossa ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Täten kurssilainen varmistaa osallistumisoikeutensa kurssille. Niille kurssilaisille, jotka eivät käytä verkkomaksua, voidaan edelleenkin lähettää paperilasku ilmoittautumisen jälkeen.

Myös kurssihintoja on tarkistettu vastaamaan alueen yleistä hintatasoa ja uudet hinnat tulevat voimaan 1.8.2019. Maksut ovat kurssikohtaisia ja määräytyvät tuntimäärän ja kustannusten perusteella. Kurssimaksujen lisäksi voidaan periä erillinen materiaalimaksu, josta on tiedotettu erikseen kurssikuvauksessa. Kurssi toteutuu, mikäli sille on vähintään 7 ilmoittautunutta opiskelijaa.

Työttömät henkilöt voivat osallistua yhdelle kurssille sekä syys- että kevätlukukaudelle 50%:n alennuksella.

Toiminnasta tiedottaminen
Opiston toiminnasta, kursseista, opinto-ohjelman mahdollisista muutoksista ja uusista kursseista tiedotetaan osoitteessa www.opistopalvelut.fi/liminka. Lakeuden kansalaisopistolla on myös Facebook-sivut, tervetuloa seuraamaan mitä kaikkea meillä tapahtuu! 

Henkilökunta:
Koulusihteeri Pirjo Ahtiainen,
050-318 2089, pirjo.ahtiainen@liminka.fi
Tavattavissa virka-aikana opiston toimistossa (Linnukkatie 5, 91900 Liminka). 

Tekstiilityönopettaja Päivi Miettinen,
050-537 2999, paivi.miettinen@liminka.fi
Tavattavissa opiston toimistossa torstaisin klo 13-14.30.

Rehtori Jukka Pietilä
050 364 5353, jukka.pietila@liminka.fi