Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Varhaiskasvatus ja koulutus / Lakeuden kansalaisopisto / Ilmoittautuminen, opiskelu ja maksut

OPINTO-OHJELMA LUKUVUONNA 2017-2018

LAKEUDEN KANSALAISOPISTON OPINTO-OHJELMA LUKUVUONNA 2017 – 18 

Toiminta-ajatus
Lakeuden kansalaisopisto toimii Limingan, Lumijoen ja Tyrnävän kuntien alueella. Sen toiminta perustuu lakiin vapaasta sivistystyöstä. Lakeuden kansalaisopisto tarjoaa matalan kynnyksen harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia ja yleissivistävää koulutusta tasa-arvoisesti kaikenikäisille toimialueensa asukkaille. Tarjoamme myös taiteen perusopetusta. Kansalaisopisto on lisäksi aktiivinen kulttuuritoimija, joka järjestää alueensa kunnissa esim. konsertteja, näyttelyitä ja tapahtumia.

Tavoitteenamme on edistää kuntalaisten aktiivista osallistumista, yhteisöllisyyttä, elinikäistä oppimista ja sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laaja-alaisen ja helposti saavutettavan kurssivalikoiman. Kaikki kurssimme ovat avoimia myös muiden kuntien asukkaille.

Tervetuloa harrastamaan!

Syyslukukausi
11.9. – 26.11.2017 (10 työviikkoa)
Syysloma 23. – 29.10. 2017 (ei opetusta)

Kevätlukukausi
8.1. – 22.4.2018 (14 työviikkoa)
Talviloma 5. – 11.3. 2018 (ei opetusta)
Pääsiäisloma 29.3. – 2.4. 2018 (ei opetusta)

Päivitetty ohjelma löytyy osoitteesta www.opistopalvelut.fi/liminka. Paperiversio toimitetaan alueen kirjastoihin ja julkisiin toimipisteisiin viikolla 33. Ohjelmamuutokset ovat lukuvuoden aikana mahdollisia.

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2017 – 18 OPINTOIHIN ALKAA MAANANTAINA 28.8.2017 KLO 9.00

Ilmoittaudu haluamallesi kurssille osoitteessa www.opistopalvelut.fi/liminka. Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Ilmoita heti opiston toimistoon mahdollisesta peruutuksesta. Kursseista ei yleensä lähetetä opiskelijalle informaatiota ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä sähköiseen tietojärjestelmään. Suosittelemme ensisijaisesti ilmoittautumaan internetin kautta. Puhelimitse ilmoittautumisia otetaan vastaan numerossa 050-318 2089 (virka-aikana).

Emme ota ilmoittautumisia vastaan sähköpostilla, teksti- tai vastaajaviestillä.

Kevään 2018 lyhytkursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 11.12.2017 klo 9.00.

HUOM!
Lakeuden kansalaisopisto on ajanmukaistanut maksukäytäntöjään ja kurssit maksetaan nyt pääsääntöisesti verkossa ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Täten kurssilainen varmistaa osallistumisoikeutensa kurssille. Niille kurssilaisille jotka eivät käytä verkkomaksua voidaan lähettää edelleenkin paperilasku ilmoittautumisen jälkeen.

 Myös kurssihintoja on tarkistettu vastaamaan alueen yleistä hintatasoa. Maksut ovat kurssikohtaisia ja määräytyvät tuntimäärän ja kustannusten perusteella. Kurssimaksujen lisäksi voidaan periä erillinen materiaalimaksu. Kurssi toteutuu, mikäli sillä on vähintään 7 ilmoittautunutta opiskelijaa.

 Kaikkien kuntien kaikki kurssit ovat avoimia, eli kuka tahansa voi osallistua opetukseen haluamassaan paikassa kotipaikkakunnasta riippumatta.

Etuudet
Työttömät henkilöt voivat osallistua yhdelle kurssille sekä syys – että kevätlukukaudella 50 %:n alennuksella. Jos haluat hyödyntää tätä etuutta, ota yhteyttä toimistoon (050-318 2089, pirjo.ahtiainen@liminka.fi). Opisto ei ole velvollinen palauttamaan jälkikäteen maksuja, jotka ovat johtuneet maksuetuuden käyttämättä jättämisestä. 

Toiminnasta tiedottaminen
Opiston toiminnasta, kursseista, opinto-ohjelman mahdollisista muutoksista ja uusista kursseista tiedotetaan osoitteessa www.opistopalvelut.fi/liminka. Lakeuden kansalaisopistolla on myös Facebook-sivut, tervetuloa tykkäämään! 

Henkilökunta:
Koulusihteeri Pirjo Ahtiainen,
050-318 2089, pirjo.ahtiainen@liminka.fi
Tavattavissa virka-aikana opiston toimistossa (Linnukkatie 5, 91900 Liminka). 

Tekstiilityönopettaja Päivi Miettinen,
050-537 2999, paivi.miettinen@liminka.fi
Tavattavissa opiston toimistossa tiistaisin klo 13 – 14.30.

Vs. rehtori Janne Nevala
050-318 2043 janne.nevala@liminka.fi