Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Varhaiskasvatus ja koulutus / Lakeuden kansalaisopisto (Liminka, Lumijoki, Tyrnävä) / Ilmoittautuminen, opiskelu ja maksut

OPINTO-OHJELMA LUKUVUONNA 2020-2021

Toiminta-ajatus

Lakeuden kansalaisopisto toimii Limingan, Lumijoen ja Tyrnävän kuntien alueella ja sen toiminta perustuu lakiin vapaasta sivistystyöstä. Lakeuden kansalaisopisto tarjoaa matalan kynnyksen harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia ja yleissivistävää koulutusta tasa-arvoisesti kaikenikäisille toimialueensa asukkaille. Tarjoamme myös taiteen perusopetusta yleisen oppimäärän mukaan. Kansalaisopisto on lisäksi aktiivinen kulttuuritoimija, joka järjestää alueensa kunnissa esim. konsertteja, näyttelyitä ja tapahtumia.

Tavoitteenamme on edistää kuntalaisten aktiivista osallistumista, yhteisöllisyyttä, elinikäistä oppimista sekä myös henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laaja-alaisen ja helposti saavutettavan kurssivalikoiman. Kaikki kurssimme ovat avoimia myös muiden kuntien asukkaille. Tervetuloa harrastamaan!

Syyslukukausi
14.9. – 29.11.2020 (10 työviikkoa)
Syysloma 19. – 25.10.2020 (ei opetusta)

Kevätlukukausi
11.1. – 25.4.2021 (14 työviikkoa) yksilöopetus
25.1. - 23.5.2021 (14 työviikkoa) ryhmäopetus (etäopetuksena toteutettavat ryhmät)
Koronatilanteen vuoksi aikuisten lähiopetuksena toteutettava ryhmäopetus on keskeytetty toistaiseksi kaikissa toimipisteissämme. Jatkosta tiedotamme erikseen.
Talviloma 8. –14.3.2021 (ei opetusta)
Pääsiäisloma 1.4. – 5.4.2021 (ei opetusta)


Päivitetty ohjelma löytyy osoitteesta www.opistopalvelut.fi/liminka. OHJELMAMUUTOKSET OVAT LUKUVUODEN AIKANA MAHDOLLISIA.

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2020 – 2021 OPINTOIHIN ALKAA MAANANTAINA 10.8.2020 KLO 18.00

Ilmoittaudu haluamallesi kurssille osoitteessa www.opistopalvelut.fi/liminka. Muistathan, että ilmoittautuminen kursseille on sitova. Opiskelija voi perua varatun paikan veloituksetta 7 vrk ennen kurssin alkamista ilmoittamalla asiasta opintotoimistoon, ei opettajalle. Mikäli opiskelija ei peru varaamaansa kurssipaikkaa, peritään koko kurssimaksu. Tämä on yleinen käytäntö kaikissa kansalaisopistoissa.

Kursseista ei yleensä lähetetä opiskelijalle informaatiota ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä siinä tapauksessa, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä sähköiseen tietojärjestelmään. Suosittelemme ensisijaisesti ilmoittautumaan internetin kautta. Puhelimitse ilmoittautumisia otetaan vastaan numerossa 050-318 2089 (virka-aikana.) Huomioitahan, että emme ota ilmoittautumisia vastaan sähköpostitse, teksti- tai vastaajaviestillä.

Kevään 2021 lyhytkursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4.1.2021 klo 18.00.

MAKSUKÄYTÄNNNÖT 
Lakeuden kansalaisopisto on ajanmukaistanut maksukäytäntöjään ja kurssit maksetaan nyt pääsääntöisesti verkossa ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Täten kurssilainen varmistaa osallistumisoikeutensa kurssille. Niille kurssilaisille, jotka eivät käytä verkkomaksua, voidaan edelleenkin lähettää paperilasku ilmoittautumisen jälkeen. Koronavirustilanteesta johtuen, lukuvuoden 2020-2021 kurssimaksuja ei voi maksaa etukäteen.

Maksut ovat kurssikohtaisia ja määräytyvät tuntimäärän ja kustannusten perusteella. Kurssimaksujen lisäksi voidaan periä erillinen materiaalimaksu, josta on tiedotettu erikseen kurssikuvauksessa. Kurssi toteutuu, mikäli sille on vähintään 8 ilmoittautunutta opiskelijaa.

Työttömät henkilöt voivat osallistua yhdelle kurssille sekä syys- että kevätlukukaudelle 50%:n alennuksella.

Toiminnasta tiedottaminen
Opiston toiminnasta, kursseista, opinto-ohjelman mahdollisista muutoksista ja uusista kursseista tiedotetaan osoitteessa www.opistopalvelut.fi/liminka. Lakeuden kansalaisopistolla on myös Facebook-sivut, tervetuloa seuraamaan mitä kaikkea meillä tapahtuu! 

Henkilökunta:
Koulusihteeri Pirjo Ahtiainen,
050-318 2089, pirjo.ahtiainen@liminka.fi
Tavattavissa virka-aikana opiston toimistossa (Linnukkatie 7, 91900 Liminka). 

Tekstiilityönopettaja Päivi Miettinen,
050-537 2999, paivi.miettinen@liminka.fi
Tavattavissa opiston toimistossa maanantaisin klo 13-14.30.

Rehtori Jukka Pietilä
050-364 5353, jukka.pietila@liminka.fi