Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu / Varhaiskasvatus ja koulutus / Limingan seudun musiikkiopisto / Ajankohtaista

Kevään konserttikalenteri

TIEDOTE 20.3.2020
Kulttuuri, musiikki ja taide ovat vaikeina aikoina nousseet merkittävään rooliin. Musiikkiopistossa on kovaa vauhtia ideoitu ja valmistauduttu etäopetukseen ja ensi maanantaista alkaen oppilaat saavat taas opetusta videon tai muun viestimen välityksellä. Opettajat sopivat oppilaiden vanhempien kanssa sopivimman tavan etäopetuksen toteutusta varten ja näin päästään taas jatkamaan opintoja. Järjestelyt vaativat opettajilta, oppilailta ja vanhemmilta valtavasti joustavuutta, mutta tästäkin varmasti selvitään. Pidetään positiiviinen mieliala yllä. Terveisin musiikkiopiston opettajat.

TIEDOTE 17.3.2020
Valtioneuvoston 16.3.2020 antamien suositusten mukaisesti Limingan seudun musiikkiopiston toimitilat jokaisessa toimipisteessä suljetaan 18.3. – 13.4.2020 väliseksi ajaksi ja lähiopetus keskeytetään. Myös kaikki konsertit ja tapahtumat on peruttu kyseisenä ajanjaksona.
18.3. – 20.3.2020 välisenä aikana opetusta ei järjestetä, johtuen valmisteluista uusiin opetusjärjestelyihin. Opetusta toteutetaan 23.3 – 13.4.2020 välisenä aikana mahdollisuuksien mukaan mm. etäopetuksena sekä itsenäisenä työskentelynä. Opiskelijoiden vuosiarvioinnit, päättösuoritukset ym. vastaavat siirretään myöhempään ajankohtaan.
Musiikkiopiston opiskelijat ja huoltajat saavat omilta opettajiltaan tietoa opetusjärjestelyistä heti, kun tarvittavat valmistelut on tehty. Opiskelijoita ja huoltajia pyydetään huolehtimaan siitä, että omalla pääaineen opettajalla ja myös ryhmäaineiden opettajalla on oppilaalle ajantasainen puhelinnumero ja sähköposti, joihin opettajat voivat lähettää opetusjärjestelyihin liittyvää tietoa.
Musiikkiopiston hallinnon tavoittaa ensisijaisesti sähköpostilla tai puhelimitse.
Tilanne on kaiken kaikkiaan hyvin haasteellinen, mutta pyrimme järjestämään asiat parhaamme mukaan, huomioiden toimintaamme koskevat rajoitukset.
Terveisin, rehtori Jukka Pietilä

TIEDOTE 16.3.2020
Limingan seudun musiikkiopisto järjestää huomenna 17.3 normaalisti yksilöopetuksen. Tiedotamme erikseen jatkosta huomenna. MuPe-ryhmät ja muut ryhmät on tältä viikolta peruttu.

TIEDOTE 13.3.2020
Limingan seudun musiikkiopisto on varautunut koronavirus-tilanteeseen. Seuraamme aktiivisesti sekä valtakunnallista että Limingan kunnan tiedotusta ja toimimme sen mukaisesti. Opetustoimintamme jatkuu toistaiseksi ihan normaalisti ja valtaosa pienimuotoisista oppilaskonserteista järjestetään. Musiikkiopistomme haluaa kuitenkin toimia vastuullisesti ja tämän vuoksi kaikki kevään konsertit perutaan. Kaikista muista mahdollisista muutoksista tai peruuntumisista tiedotamme erikseen sosiaalisen median kanavillamme, kotisivuillamme sekä opettajien viestein opiskelijoille ja huoltajille. Muistakaa seurata aktiivisesti myös Limingan kunnan tiedotusta.
Tärkeänä muistutuksena vielä, että oppitunneille ei tule saapua, mikäli kokee minkäänlaisia flunssan oireita ja muistetaan pestä ahkerasti kätemme aina tunnille tultaessa!

Soittotunnit
Soittotunnit jatkuu jälleen viikolla 2.

MuPe eli musiikin perusteet
Opetus jatkuu viikolla 2, tiedote kevään opetuksista on jaettu oppilaille. 

Baletti
Baletin opetuspäivä on torstai ja opetukset jatkuvat jälleen 16.1.2020.
Balettitunnit pidetään Tupoksessa, Vanamon päiväkodin salissa. Osoite on Kauppakaari 1, 91910 Tupos.
Baletin tiedote löytyy tästä.

Viulumuskarit
Vähäisestä ilmoittautujamäärästä johtuen, viulumuskaria ei järjestetä lukuvuotena 2019-2020.

Soitinvalmennusryhmä
Vähäisestä ilmoittautujamäärästä johtuen, soitinvalmennusryhmää ei järjestetä lukuvuotena 2019-2020.

Jousiorkesteri
Orkesteri jatkaa harjoituksia keskiviikkona 8.1.2020 klo 18 Sarvela-salissa. Orkesterissa on tilaa uusille soittajille.