Äxön-tapahtuma tuo taas tekemistä syyslomalle!

Syyslomaviikko on kohta täällä ja niin on myös Äxön-tapahtuma! Tapahtuma järjestetään Krankka-areeanalla ja sen lähiympäristössä maanantaina 24.10. klo 12–16 välisenä aikana. Tapahtuma on maksuton ja sinne ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin.

– Viime vuonna ensimäisen kerran järjestetty tapahtuma sai positiivista palautetta niin kävijöiltä kuin toimijoiltakin. Yleinen fiilis oli, että tällaisia tapahtumia halutaan lisää ja nyt samaa hauskuutta olisi tarjolla taas, toteaa liikuntapalvelupäällikkö Janne Laamanen.

Historian ensimmäinen Äxön-tapahtuma veti viime vuoden syyslomalla yli 400 kävijää. Tämän vuoden sisältöön on tulossa päivitystä, mutta suosituimmat pisteet tulevat löytymään edelleen toiminnoista. Pue siis päällesi rennot vaatteet, jotka soveltuvat liikkumiseen ja uusien lajien testaamiseen – tai vaikka temppuradalla seikkailuun! Ulkonakin tapahtuu, joten varustaudu riittävän lämpimästi.

– Viime vuonna äxöniläisten iso määrä yllätti hieman. Tästä on hyvä lähteä toteuttamaan tämän vuoden tapahtumaan ja tunnelmat järjestelyjen suhteen on katossa, iloitsee nuorisopalvelupäällikkö Mika Nieminen.

Valmistelut tapahtumaa varten ovat hyvässä vauhdissa ja toimintapisteiden järjestäjiä on ilmoittautunut jo mukavasti mukaan. Jos haluat ilmoittautua mukaan toimintaa järjestämään, onnistuu sekin vielä helposti tämän linkin kautta.

Facebook-tapahtuman löydät puolestaan tästä linkistä.