Elämäsi Pikkuduunia - Pikkuduunia eri elämänvaiheisiin

Liikkumisohjelman työpaja urheiluseuroille ja liikunta-alan yrittäjille 25.8.

Tervetuloa Limingan kunnan liikkumisohjelman työpajaan 25.8.2022 klo 17 alkaen! Työpajaan voit osallistua paikan päällä Lakeustalon 2. kerroksen Toppila-neuvottelutilassa (Liminganraitti 10, 91900 Liminka) tai etänä Teamsin välityksellä. Tämä työpaja on suunnattu kaikille Limingassa toimiville urheiluseuroille sekä liikunta-alan yrittäjille.

Työpajan tavoitteena on selkeyttää ja tunnistaa urheiluseurojen sekä liikunta-alan yrittäjien ja kunnan välistä yhteistyötä kuntalaisten liikunnanedistämistyössä. Työpajan kestoksi on suunniteltu noin 1,5 tuntia ja sen tuotoksia tullaan käyttämään liikkumisohjelman laatimisessa.

Mitä liikkumisohjelman laatimisella tavoitellaan? Liikkumisohjelman tavoitteena on toimia liikuntapalveluiden toiminnan käsikirjana ja korvata olemassa oleva ja osin jo vanhentunut liikuntapalvelusuunnitelma, lisätä liikunnan yhdenvertaisia mahdollisuuksia sekä selkeyttää liikunnanedistämistyön merkittävyyttä. Osallistumalla työpajaan saat hyvän tilaisuuden päästä vaikuttamaan tulevaisuuden liikuntapalveluiden järjestämiseen sekä kunnan ja yhdistysten sekä liikunta-alan yritysten väliseen yhteistyöhön.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan tästä linkistä. Ilmoittautuminen avoinna 25.8. klo 12 asti.

Lisätietoja: liikuntapalvelupäällikkö Janne Laamanen, p. 040 358 6345 / janne.laamanen@liminka.fi