Sosiaali- ja terveyspalvelut

Limingan kunnan terveyskeskus tunnetaan lähipitäjiä myöten. Nopea ja asiakaslähtöinen palvelu on saanut runsaasti kiitosta liminkalaisilta, mutta myös terveyskeskuksen asiakkaaksi kotikunnastaan siirtyneiltä.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tarkoituksena on edistää ja ylläpitää asukkaiden terveyttä, hyvinvointia, työ- ja toimintakykyä ja sosiaalista turvallisuutta sekä kaventaa terveyseroja. Tavoitteena on, että asiakas saa tarpeensa mukaista palvelua oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Tätä perustehtävää toteutetaan Limingassa suurelle sydämellä ja ihmisläheisellä otteella.

 

Tutut palvelut, mutta uusi järjestäjä

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde järjestää 1.1.2023 alkaen aiemmin Limingan kunnan järjestämisvastuulla olleet liminkalaisten sosiaali- ja terveyspalvelut. Hyvinvointialueen uudet verkkosivut on nyt avattu osoitteessa pohde.fi. Limingan kunnan verkkosivuilla sosiaali- ja terveyspalveluja koskevat sivut ovat luettavissa vielä alkuvuodesta, mutta tietoja ei enää aktiivisesti päivitetä.

Lue lisää!

Pohteen laskut maksetaan aina oman pankin kautta

Sosiaali-, terveys ja pelastuspalveluiden laskujen maksaminen uudistuu. Laskuja ei ole enää mahdollista maksaa käteisellä. Pohteen laskut maksetaan oman pankin kautta. Poikkeuksena ovat OYSin laskut. Voit maksaa ne myös maksukortilla OYSin infopisteellä. Helpointa on tilata Pohteen lasku sähköisenä e-laskuna joko omaan verkkopankkiin tai valtuuttaa pankki maksamaan lasku puolestasi.

Lue lisää!