Ajanvaraus, neuvonta ja päivystys

Limingan terveysasema

Limingan terveyskeskuksessa sijaitsee vuodeosasto, röntgen, laboratorio, suun terveydenhuollon palvelut, mielenterveyspalvelut sekä sosiaalipalvelut.
 
Hoitajan ja lääkärin kiireelliset ja ei-kiireelliset vastaanotot tapahtuvat virka-aikana ajanvarauksella. Ottaessasi yhteyttä terveyskeskukseen, tehdään aina hoidon tarpeen arviointi. Se on lakisääteistä toimintaa, jossa arvioimme missä ja milloin sinua voitaisiin parhaiten auttaa.
Limingan terveyskeskuksessa on astma-, diabetes-, sydän-, syöpä ja reumahoitajien vastaanotot sekä ei-kiireellistä hoitoa varten sairaanhoitajien iltapäivävastaanotto, jotka toimivat ajanvarauksella.
Reseptien uusimista varten ei tarvitse varata aikaa. Uusintapyynnön voi tehdä puhelimitse, Omakanta – sivuilla tai apteekissa. Uusinta-aika on 8 vrk.
Ota yhteys ajanvaraukseen lääkärin/sairaanhoitajan vastaanottoa varten. Terveyskeskuksessa on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Soittopyyntöihin vastataan viipymättä, käytännössä 1-2 tunnin sisällä, kuitenkin aina saman päivän kuluessa.
Hätätapauksissa ota yhteys hätäkeskukseen kaikkina vuorokauden aikoina.

Sosiaalipalvelut

Voit varata ajan sosiaalipalveluihin soittamalla sosiaalityöntekijälle tai -ohjaajalle puhelintunnin aikana, arkisin klo 10.00-11.00. Voit jättää työntekijälle soittopyynnön vastaajaan tai tekstiviestinä. Tarvittaessa voit soittaa sosiaalipalveluiden ohjaus- ja neuvontanumeroon. Katso lisätietoja Ajanvaraus- osiosta.