Job

Duunipajat

09.11.2021 - 11.11.2021 Lakeustalo Järjestäjä: Pikkuduunia-hanke

Pikkuduunia-hanke järjestää marraskuussa työpajoja työnhaun ja oman urasuunnittelun tueksi. Käytännönläheiset työpajat sopivat hyvin työnhakijoille, opiskelijoille ja ihan kaikille, jotka haluavat päivittää työnhaun tärkeät asiakirjat ja saada buustia työnhakuun!

  • Löydä vahvuutesi ja kiinnostuksesi -työpaja ti 9.11. klo 10-12
  • CV-työpaja ke 10.11. klo 10-12 ja CV-kuvaus klo 12 alkaen
  • Hakemus-työpaja to 11.11. klo 10-12

Voit osallistua yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen työpajaan. Työpajat muodostavat kokonaisuuden, joten osallistumalla kaikkiin saat parhaan hyödyn valmennuksista. Esimerkiksi Vahvuudet & kiinnostukset pohjustaa CV-työskentelyä ja työpajassa tehtyjä tehtäviä voi suoraan hyödyntää työnhaun asiakirjoissa.

Sinulla on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen sparraukseen pe 12.11. tai muuna sovittuna aikana. Sparrausten teemana voi olla esim. työhaastatteluun preppaus, LinkedIn-profiilin laatiminen, kevytyrittäjyys, työnhakuhyvinvointi tai muu sinulle ajankohtainen aihe toiveidesi mukaan.

Olen viime aikoina miettinyt paljon työtyytyväisyyttäni ja huomannut kaipaavani muutosta. On tullut paljon pyöriteltyä, että millaista työtä haluaisin tehdä, missä olisin hyvä ja myös ideoita yrittämiseen. Duunipajojen tehtävät auttoivat selkeyttämään omia taitoja, vahvuuksia ja kiinnostuksia. Saimme myös konkreettista apua työn hakemiseen, kun päivitimme CV:n nykyaikaiselle tasolle ja teimme profiilin LinkedIn:iin. Osallistuin työpajojen jälkeen vielä henkilökohtaiseen sparraukseen, jossa kävimme läpi yrittäjyyssuunnitelmaani ja sainkin siihen paljon tukea ja hyviä neuvoja.Sain tästä kokemuksesta paljon enemmän kuin osasin odottaa ja mielestäni jokaisen, joka miettii onko oikealla alalla tai etsii töitä, kannattaisi tarttua tällaiseen tilaisuuteen!

Jaana

Tervetuloa Duunipajoihin!