Joogaretriitti 14.-15.5.

14.05.2022 - 15.05.2022 Pitojen Helmi/Helmen Pirtti Ky Järjestäjä: Pitojen Helmi/Helmen Pirtti Ky, Hyvinvointivalmennus Omin voimin

Naiseuden ylistys ja kehotemppelin hoivaviikonloppu: Karistetaan talven tukkoisuus ja puhdistetaan keho ja mieli alkavaan kesään!

Onko yli kaksi vuotta kestänyt poikkeustila jättänyt kehoon ja mieleesi raskautta? Onko olo hieman vetämätön? Virtaako energiat vapaasti? Nyt on aika herättää keho alkavaa kesään ja puhdistaa mieli turhista taakoista. Onko sisäinen jumalatar jäänyt hoivaamatta? On aika astua omaan voimaan ja feminiiseen valoon, joka kuuluu sinulle. Loistaa, ottaa runsaus vastaan ja nauttia elämästä koko sen potentiaalilla.
Naiseuden ylistys ja hoivaviikonlopussa sinusta kuoritaan kaikki turha taakka poissa ja puhdistut sekä sisäisesti että ulkoisesti. Saat hurjasti tietoa, miten hoidat itseäsi arjessa ja teemme yhteisiä harjoituksia feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapainottamiseksi. Yhteisen viikonlopun kruunaa ravitsevat tarjoilut ja hemmottelevat saunahoidot.