Kukkalan kutsut 10.9.

10.09.2022 - 10.09.2022 Liminganlahden luontokeskus Järjestäjä: Metsähallituksen Luontopalvelut & Limingan kunta

Tervetuloa mukaan Kukkalan avajaisiin lauantaina 10.9.2022 klo 10 alkaen. Luontokeskuksen piha-alue on ollut viime aikoina melkoisen myllerryksen kohteena. On rakennettu luontopolkua, Kukkalaa ja kesäkeittiötä, uusittu grillikatosta ja pystytetty uusi laavu, tehty opasteita ja mitä kaikkea. Vihdoinkin on valmista, ja voidaan nauttia työn hedelmistä!

Metsähallitus ja Limingan kunta kutsuvat kaikki mukaan juhlistamaan uusittua piha-aluetta, tarjolla myös pullakahvit uudessa kesäkeittiössä.

Päivän aikana on Soivan Siilen musiikkiesitys lapsille ja lapsenmielisille sekä kaikille avoimia opastuksia.

Tervetuloa mukaan Kukkalan avajaisiin lauantaina 10.9.2022 klo 10 alkaen. Luontokeskuksen piha-alue on ollut viime aikoina melkoisen myllerryksen kohteena. On rakennettu luontopolkua, Kukkalaa ja kesäkeittiötä, uusittu grillikatosta ja pystytetty uusi laavu, tehty opasteita ja mitä kaikkea. Vihdoinkin on valmista, ja voidaan nauttia työn hedelmistä! Metsähallitus ja Limingan kunta kutsuvat kaikki mukaan juhlistamaan uusittua piha-aluetta, tarjolla myös pullakahvit uudessa kesäkeittiössä. Päivän aikana on Soivan Siilen musiikkiesitys lapsille ja lapsenmielisille, sekä kaikille avoimia opastuksia. Luontokeskus on avoinna klo 10-18. Vapaa pääsy.