Soivan Siilen lastenmusiikkikonsertti: Hannun eläinlapset 10.9.

10.09.2022 - 10.09.2022 Liminganlahden luontokeskus Järjestäjä: Liminganlahti

Kukkalan kutsut -pihatapahtuman yhteydessä Liminganlahden luontokeskus järjestää Soivan Siilin konsertin, jossa Siilit esittävät laulujaan sekä Hannu Hautalan luontokuvia. Esityksen kesto on noin 30 minuuttia.

Esitys pidetään sään salliessa luontokeskuksen pihamaalla tai huonommalla säällä keskuksen auditoriossa, jonne mahtuu maksimissaan 80 henkilöä.

Hannun eläinlapset – kuvalauluja ja laulukuvia on soiva valokuvanäyttely. Mestariluontokuvaaja Hannu Hautalan eläinlapsikuvat on ripustettu suurina kangastulosteina pyörivälle pyykkitelineelle.

Soivan Siilin Kyösti ja Markus laulavat kuviin säveltämiään pieniä eläinlauluja, pyörittelevät telinettä ja keräävät valokuvapyykkejä naruilta sitä mukaa kun kuvitettu konsertti etenee. Välillä pysähdytään aivan liikkumattomana paikoilleen, kuin eläimet suojautuessaan vaaroilta, tai kuin luontokuvaaja, joka odottaa sopivaa hetkeä kuvan ottamiselle. Sitten aivan yhtäkkiä Soivan Siilin laulavat pyykkipojat intoutuvatkin villiin hölökyttelyyn ensiaskeleitaan ottavan eläinlapsen tapaan.