Lintu- ja luonto-opaskoulutushanke

 

 

 

Mikä lintu se tuiki tuntematon -hankkeessa koulutetaan uusia lintu- ja luonto-oppaita. Koulutuksen sisältö on laaja-alainen, ja osallistujilla on koulutuksen jälkeen hyvät valmiudet toimia itsenäisinä oppaina.

Koulutuksen alustava sisältö on seuraava:

  • Lintuopaskoulutus sisältäen lajien tunnistuksen perusteet, lintujen valokuvaamista ja tarkkailua
  • EA1 ja 2 -kurssien sisällöt
  • Sosiaalisen median hyödyntäminen osana yritystoimintaa
  • Kulttuuritietämys ja asiakaspalvelukoulutus
  • Lyhyt koulutus yrittäjän verotuksesta
  • Turvallisuuskoulutus
  • Digitaalisten välineiden hyödyntäminen osana opastoimintaa

Sisältö tarkentuu valittujen kouluttajien mukaan. Kouluttajien valinta on parhaillaan käynnissä.

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia löytyy vähintään kymmenen. Osallistumismaksu on n. 260 – 380 € (alv 0%) riippuen osallistujamäärästä. Matkat, majoitus ja ruuat eivät sisälly hintaan. Koulutukseen voidaan ottaa enintään 15 osallistujaa.

Koulutuksen alustava toteutusaikataulu on touko-syyskuun välisenä aikana 2021. Kokonaisuudessaan koulutus kestää noin 20 päivää, mutta koulutuspäiviä voidaan tarpeen mukaan hajauttaa. Lähes kaikki sisältö on seurattavissa myös etäyhteyden kautta. Lähitoteutus järjestetään Limingassa tai Limingan lähistöllä.

Hae lintu- ja luonto-oppaaksi

Etsimme parhaillaan osallistujia lintu- ja luonto-opaskoulutukseen. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua koulutukseen tämän linkin kautta. Sitovat ilmoittautumiset kerätään touko-kesäkuun aikana, ja tässä vaiheessa etsimme alustavasti koulutukseen osallistumisesta kiinnostuneita henkilöitä. Pyydämme kuitenkin, että täytät lomakkeen vain, jos uskot voivasi osallistua koulutukseen.

Ilmoittautuneet saavat lisätietoa koulutuksen aikataulusta ja sisällöistä huhti-toukokuun aikana. Osa tiedoista julkaistaan myös näillä sivuilla sekä kunnan Facebook-tilillä.

Toteuttaja: Limingan kunta
Yhteyshenkilö: Katariina Huikari
Hanketyyppi: Koulutushanke
Rahoittaja: Nouseva Rannikkoseutu ry
Toteutusaika: 1.2.2021-31.1.2022