Vuokra-asunnot

Limingan Asunnot Oy:n logo

Tutustu tarjolla oleviin asuntoihin ja tee hakemus.

Limingan Asunnot Oy

Kunnan vuokra-asunnot

Limingan Asunnot Oy hallinnoi Limingan kunnan vuokra-asuntoja. Yhtiön hoidossa ovat kaikki kunnan omistamat vuokra-asunnot. Asunnot ovat kohtuuhintaisia ja hyväkuntoisia. Asunnot sijaitsevat Limingan keskustassa, Tupoksessa ja Ala-Temmeksellä.Limingassa asuntoja vanhuksille vuokraa Limingan vanhustenkotiyhdistys sekä Limingan Sotavammaisten tukiyhdistys. Kaikkiin kunnan omistamiin vuokra-asuntoihin hakemuksia voi jättää jatkuvasti. Hakemukset toimitetaan kuntaan asuntosihteerille tai hakemuksen voi lähettää sähköisesti.

Näin teet hakemuksen tai huoltopyynnön

Limingan kunnan vuokra-asuntoihin on jatkuva haku. Hakemukset ovat voimassa kolmen kuukauden ajan. Voit tehdä hakemuksen Limingan Asunnot Oy:n kotisivuilta. Limingan Asunnot Oy:llä on myös omat Facebook-sivut, joille pääset tästä linkistä.

Kiinteistöjen hoidosta vastaa Kiinteistöhuolto Lato. Huoltopyynnön voit tehdä sähköisesti tästä linkistä. Huoltopyynnön voit tehdä myös puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun yhteystietokentästä. Kiireellisissä asioissa tulee olla yhteydessä aina puhelimitse.