Kulttuuri ja vapaa-aika

Kaipaatko tekemistä ja näkemistä? Oletko vailla kokemuksia ja elämyksiä? Limingassa on hulppeat puitteet viettää vapaa-aikaa ja nauttia kulttuurista. Meillä voit myös liikkua, retkeillä ja ihan vain nauttia luonnonrauhasta. Vanha emäpitäjä huokuu historiaa ja tarinoita. Vanhan Limingan miljöö upeine rakennuksineen ja museoineen sekä Abrahamin kulttuuripuisto teatteriesityksineen, konsertteineen ja stand up -iltoineen tarjoaa näkemistä ja kokemista kaikenikäisille.

Perhe tarkkailee lintuja Virkkulan lintutornissa.

Lukemista harrastava suuntaa askeleensa viihtyisään ja nykyaikaiseen kirjastoon, jossa kirjojen lisäksi on tarjolla monipuoliset palvelut. Kirjastosta löydät opiskelu- ja työskentelytilaa, viihtyisän lehtisalin sekä ammattitaitoisen henkilökunnan. Olipa kyseessä tiedonhakuongelma tai kysymys e-aineistosta, me autamme. Meidän kirjastosta voit lainata itsellesi vaikka lumikengät tai taulun seinälle!

Vai miten olisi luontoretki Alakestilän Arboretumiin, lintujen ihmettelyä Liminganlahdella, tennismatsi liikuntapuistossa tai turnaus upouuden urheiluhallin tatamilla. Myös Rantakylän virkistysalue on tutustumisen arvoinen paikka. Lajeja ja harrastusmahdollisuuksia riittää kaikentasoisille kuntoilijoille, mutta myös niille, jotka tähtäävät huipulle. Esteettömyyteen on Limingassa kiinnitetty huomiota aivan erityisesti.

Opinnälkäisille on tarjolla Limingan seudun musiikkiopiston ja Lakeuden kansalaisopiston korkeatasoiset kurssit. Nuorisolle riittää monipuolista tekemistä ja kavereita niin arkena kuin loma-aikoina. Tästä kaikesta ja paljon muusta saat lisätietoa tutustumalla kulttuurin ja vapaa-ajan sivuille. Hyppää mukaan ja kysy meiltä, jos et löydä etsimääsi!

 

Katri tuori ja kivikoulu

Tervetuloa virtuaalikierrokselle Liminkaan!

Tutustu Vilho Lampi -museoon, vieraile Aappolassa, ihastele luontokeskuksen Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyä tai piipahda Limingan upeassa kirkossa. Kaikki tämä onnistuu nyt vaikka kotisohvalta käsin!

Virtuaalikierrokselle pääset tästä!