Maksut

Kurssimaksut

Maksut ovat kurssikohtaisia ja määräytyvät tuntimäärän ja kustannusten perusteella. Kurssimaksu kattaa koko lukuvuoden. Kurssimaksujen lisäksi voidaan periä erillinen materiaalimaksu, josta on tiedotettu erikseen kurssikuvauksessa. Lakeuden kansalaisopiston kurssit maksetaan pääsääntöisesti etukäteen verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Täten kurssilainen varmistaa osallistumisoikeutensa kurssille. Niille kurssilaisille, jotka eivät käytä verkkomaksua, voidaan edelleenkin lähettää paperilasku ilmoittautumisen jälkeen.

Työttömät henkilöt voivat osallistua yhdelle kurssille sekä syys- että kevätlukukaudelle 50%:n alennuksella. Jos haluat hyödyntää tätä etuutta, ota yhteyttä suoraan toimistoon puh. 050-318 2089 tai pirjo.ahtiainen@liminka.fi.
Opisto ei ole velvollinen palauttamaan jälkikäteen maksuja, jotka ovat johtuneet maksuetuuden käyttämättä jättämisestä.

Kurssin peruminen

Kurssit toteutetaan, mikäli kurssille osallistuu vähintään 7 henkilöä. Mikäli osallistujia on liian vähän ja opisto peruuttaa kurssin, siitä ilmoitetaan tekstiviestillä kaikille ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Tämä koskee heti lukukauden alussa peruttavia kursseja eli sellaisia, jotka eivät ole vielä alkaneet. Kurssimaksu palautetaan tässä tapauksessa kokonaan.

Mikäli et itse pysty osallistumaan kurssille,  ilmoittautuminen tulee peruuttaa viimeistään seitsemää (7) arkipäivää ennen kurssin alkamista opiston toimistoon 050 318 2089 tai sähköpostitse pirjo.ahtiainen(@)liminka.fi. Tällöin opisto palauttaa verkossa maksetun kurssimaksun asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille vähennettynä 10 € käsittelymaksulla. Maksun palautusta varten tulee ilmoittaa IBAN-tilinumero opiston toimistoon.

Opisto perii koko kurssimaksun, jos et peruuta kurssia ja jätät kurssipaikan käyttämättä. Opettajalle ilmoittaminen, maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruutus. Keskeytyksestä on aina ilmoitettava opiston toimistoon.

Kurssimaksuja ei palauteta, jos kurssi lakkautetaan kesken lukukauden tai jos opiskelija sairastuu eikä pysty osallistumaan kurssille.