Nuorisotalot

Nuorisotalot eli nuokkarit ovat vapaa-ajanviettopaikkoja alueen 7-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Nuokkareilla voit viettää aikaa yksin tai kavereiden kanssa. Nuokkareilla on aina ammattitaitoiset ohjaajat paikalla, joiden kanssa voi pelata, kesksutella ja viettää aikaa. Nuokkareilla voi pelata kortti- ja lautapelejä, playstationia, biljaria, pingistä. Myös erilaisia askartelu ja kokkaus mahdollisuuksia tarjotaan nuorille. Kaikki toiminta on maksutonta.

Kuten kaikissa nuorisotoimen tilaisuuksissa ja toimipaikoissa, myös nuorisotaloilla noudatetaan täysin päihteetöntä linjaa. Nuorisotaloilla käyttäydytään fiksusti, otetaan toiset huomioon, siivotaan omat jäljet ja huolehditaan, että paikat pysyvät kunnossa. Nuokkarit ovat syrjinnästä vapaata aluetta ja kaikki ovat meille tervetulleita.

Huiske

Tuiskulanranta 3, 91910 Tupos

Linu

Linnukkatie 7, 91900 Liminka

Nuorisotiloilla pidetään pienten vuoroja 1 – 6 luokkalaisille klo 13-16 ja isojen vuoroja 13-17 vuotiaille klo 17-20. Perjanataisin pidetään yökahvilaa isoille klo 17-22.

Molemmat nuorisotilat ovat auki lauantaisin kerran kuukaudessa. Aukiolosta ilmoitetaan nuorisopalveluiden some-kanavien kautta ja koulujen info-tv:llä.

Tietoa nuokkari toiminnasta, aukioloista ja muutoksista saa nuorisopalveluiden somen kautta:

   Nuorisopalveluiden facebook: Limingan nuorisopalvelut

   Nuorisopalveluiden instagram: @limingannuorisopalvelut

  Nuorisopalveluiden TikTok: @limingannuorisopalvelut

Nuokkareiden kiinni ollessa nuoriso-ohjaajien kanssa voi tulla chattaileen tai juttelemaan Discordiin, jossa myös ohjaajat järjestävät kisoja, visoja tai voit päästä striimaamaan omia pelejä.

  Nuorisopalveluiden Discord: http://discord.gg/uBZNtKDT9N

Nuorisotilat

Limingassa on kaksi nuorisotaloa, Linu kirkonkylällä (Linnukkatie 7, 91900 Liminka) sekä Huiske Tupoksessa (Tuiskulanranta 3, 91910 Tupos). Nuorisotaloille voi tulla yksin tai kaverin kanssa ja osallistua erilaisiin teemapäiviin, jotka koostuvat mm. leipomisesta, kisoista&turnauksista ja askartelusta. Nuorisotaloilla voi myös etsiä tietoa yhdessä ohjaajien kanssa opiskelu-, työ- tai harrastusmahdollisuuksista, pelata erilaisia kortti-, lauta- ja konsolipelejä tai vaikkapa tehdä koulun jälkeen läksyt tai soitella bändihuoneessa musiikkia. Nuorisotaloilla on aina aikuiset ohjaajat paikalla lapsia ja nuoria varten.