Medialle

Mukavaa, kun olet kiinnostunut Limingan kunnan asioista! Tälle sivulle on kerätty julkaisuvapaita kuvia ja logoja. Mikäli etsit sopivaa haastateltavaa, etkä löydä sitä yhteystiedoista, ole yhteydessä kunnan viestintä- ja tapahtuma-asiantuntijaan.

Mikäli tarvitset Limingan kunnan logon painokelpoisessa muodossa, ole yhteydessä toimisto- ja tapahtumasihteeriin.

Kampanjoidaan Limingan koronarokotuskattavuus korkeammaksi!

Limingan kunnan alhainen koronarokotuskattavuus on herättänyt laajasti huomiota. Vaikka rokotukset etenevät hyvin ja ensimmäisen rokotteen voi hakea nyt myös ilman ajanvarausta, tarvitaan lukujen nostamiseksi vielä yhteistä tahtotilaa.

Limingan kunta kannustaa kaikkia yli 12-vuotiaita rokottautumaan koronatautia vastaan, ja haastaa myös kunnassa toimivia yhdistyksiä, yhteisöjä ja myös yksilöitä rohkaisemaan kuntalaisia hakemaan rokotteen.

Mikäli haluat olla mukana kampanjassa, voit laittaa muutaman lauseen mittaisen kannustuspuheenvuoron. Lisäämme sen tähän artikkeliin.Lähetä kommenttisi: tiedotus@liminka.fi

Voit haastaa myös muita mukaan kampanjaan. Sosiaalisessa mediassa käytössä ovat seuraavat tunnisteet: #HyväTerveempiLiminka #MekinKannustamme #OlenMukana

Some-sopivat 1080 x 1080 -kokoiset kampanjagrafiikat löytyvät tämän sivun liitteistä. Niiden alapuolelta löytyvät samat grafiikat koossa 1100 x 530.

#MekinKannustamme-rokotuskampanjagrafiikka