Soveltava liikunta

Soveltavan liikunnan mahdollisuuksia

Viikko-ohjelmassa olevat ryhmät ovat maksuttomia, mikäli ei toisin mainita. Soveltavan liikunnan mahdollisuuksista saat lisätietoja erityisliikunnanohjaaja Hanna Koskiselta. Hannan yhteystiedot löydät tästä linkistä.

MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantai
klo 13.45–14.45 nuorten tanssiliikuntaa Lakeustalon liikuntasalissa, paikalla tanssinopettaja ja erityisliikunnanohjaajaklo 12.00–13.00 curling-/boccia-pelivuoro Lakeustalon liikuntasalissa, paikalla liikunnanohjaaja
klo 16.00–18.00 pyörätuolitanssi Vesikarin liikuntasalissa, paikalla tanssinopettaja
klo 18.00–18.30 lasten tanssiliikuntaa Vesikarin liikuntasalissa, paikalla tanssinopettaja

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: erityisliikunnan ohjaaja Hanna Koskinen

Huomaathan myös nämä mahdollisuudet:

  • Esteettömät yleisöluistelut jäähallilla. Yleisöluisteluvuorot löytyvät kunnan tapahtumakalenterista, jonne pääset tästä linkistä. Yleisöluisteluun on mahdollista lainata kelkkaa tms. apuvälinettä. Mikäli tarvitset neuvoja apuvälineasioissa, ota yhteyttä liikuntapalveluihin tästä.
  • Esteetön uimaranta kesäaikaan Rantakylän liikunta- ja virkistysalueella. Uimarannassa veteenmenoluiska sekä esteetön pukutila ja WC-tila.

 

Senioriliikunnan mahdollisuuksia

Viikko-ohjelmassa olevat ryhmät ovat maksuttomia, mikäli ei toisin mainita. Kuntosalin avoimille ja ohjatuille vuoroille pääset sisälle ohjaajan avustuksella. Mikäli haluat käyttää kuntosalia muina aikoina vapaasti, tarvitsee sinun hankkia kuntosalin käyttöoikeus. Lisätietoa käyttöoikeuden hankkimisesta löydät täältä.

MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantai
klo 13.15–14.15 avoin ja maksuton kuntosalivuoro Linnukka-hallin kuntosalilla , paikalla vertaisohjaajaklo 13.00–14.00 avoin ja maksuton kuntosalivuoro Linnukka-hallin kuntosalilla, paikalla vertaisohjaajaklo 12.00–13.00 curling-/boccia-pelivuoro Lakeustalon liikuntasalissa, paikalla liikunnanohjaajaklo 10.00–11.00 avoin ja maksuton kuntosalivuoro Linnukka-hallin kuntosalilla, paikalla kuntosaliohjaaja
klo 16.00–17.00 avoin ja maksuton kuntosalivuoro Tuiskulan kuntosalilla, paikalla vertaisohjaaja

Viikoittaisen Zimmari-kuljetukset 

Kuljetukset toimivat tiistaisin koulujen lukukausien aikana (vuoden 2022 osalta 18.1. alkaen). Kuljetukset ovat maksuttomia kuntalaisille. Huomioithan, että kuljetusta ei ole koulujen lomaviikkoina.

  • Lähtö klo 9.40 Limingan S-Marketin pihalta, reitti: S-Market, Tupoksentie, Sale Tupos, Zimmari. Lähtö Tupoksen Salen pihalta tapahtuu n. klo 9.50.
  • Paluu klo 12.15 Zimmarin pihalta, reitti: Zimmari, Sale Tupos, Tupoksentie, S-Market Liminka.

Kuljetus on maksuton. Muistathan myös Seniorikortin, jonka voit hankkia Zimmarin kassalta.

 

Lue tästä lisää Seniorikortin hankinnasta