Aapin päiväkoti

Tervetuloa Aapin päiväkotiin!

Päiväkotimme sijaitsee Ojanperän alueella. Lähistöltä löytyvät monipuoliset ulkoilualueet talvi- ja kesäkaudelle. Liikkumaan pääsemme myös vieressä olevan Ojanperän koulun liikuntasaliin. Limingan keskustan palvelut ovat myös lyhyen matkan päässä.

Aapin päiväkodin tärkein tavoite on, että jokaisella lapsella on kiireetön ja turvallinen varhaiskasvatuspäivä. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti ja lapset yksilönä huomioiden. Aapissa hyödynnämme vahvuusperusteista, positiivista pedagogiikkaa sekä yhteisopettajuutta.

Päiväkodissamme pilotoidaan vuosina 2021-2023 moduulimaista päiväkotitoimintaa; Aapin mallia. Se tarkoittaa, että päiväkodin ryhmätilat ovat hyvin joustavasti kaikkien päiväkodin pienryhmien varattavissa ja käytettävissä. Moduulimainen päiväkotitoiminta lisää myös yhteisopettajuutta. Aapin päiväkoti osallistuu myös Maa- ja kotitalousnaisten Kädet multaan -hankkeeseen, jonka päätavoitteena on kehittää käytännönläheinen ravinteiden kierrätystä lisäävä aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli mm. varhaiskasvatukseen.

Eskarilainen esittelee multaisia sormiaan omenapuun istuttamisen jälkeen.

Näin istutat omenapuun – eskaria käyvän Juhani Kilpeläisen vinkit Kädet Multaan -hankkeen pilotissa keväällä 2020.

Katso video