Katrin päiväkoti

Tervetuloa Katrin päiväkotiin!

Päiväkotimme sijaitsee lähellä Limingan keskustaa ja se on kodinomainen kolmen ryhmän päiväkoti, jossa on 0-5 -vuotiaita lapsia.

Päiväkodissamme vallitsee lämmin ja ystävällinen ilmapiiri. Meillä on oma pieni liikuntasali ja tilavat, valoisat vasta remontoidut tilavat tilat lasten leikkeihin ja toimintoihin.

Toiminnassa painotamme yhteisöllisyyttä, positiivista pedagogiikkaa ja luontokasvatusta. Ryhmät retkeilevät lähimetsiin ja puistoihin viikoittain.

 

HIMPULAT

Himpuloissa touhuaa alle 3-vuotiaita lapsia. Meille tärkeitä arvoja ovat aito läsnäolo ja kiireettömyys. Arjessa harjoittelemme perustaitojen lisäksi kielellisiä taitoja, laulujen ja leikkien avulla. Positiivinen pedagogiikka on arjessa läsnä, peukutamme onnistumisia ja kannustamme uuden oppimiseen. Jokainen lapsi saa aloittaa hoitopäivän sylin kautta ja syliin on aina vapaa pääsy.

 

HATTARAT

Ryhmässämme on 2-4 -vuotiaita lapsia. Ryhmän toiminta perustuu aitoon läsnäoloon ja jokaisen lapsen yksilölliseen huomioimiseen. Pyrimme luomaan ryhmään kiireettömän, turvallisen tilan, jossa jokainen lapsi saa olla oma itsensä. Myönteisessä sekä positiivisessa ilmapiirissä tunteiden ilmaisu ja lämmin vuorovaikutus pääsevät esille ja positiivinen pedagogiikka onkin meille sydämen asia. Meillä harjoitellaan aikuisen johdolla leikkitaitoja, jotka ovat tärkeitä lapsen sosiaalisten taitojen kehittymiselle. Teemme paljon metsäretkiä ja käymme puistossa viikottain ja tutkimme luonnon ihmeitä yhdesssä. Meille mieluisaa tekemistä ovat yhteiset taideprojektit.

 

HULIVILIT

Hulivilit on 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmä. Hulivileillä arvostamme lapsen näköistä arkea, jossa leikki on tärkeässä roolissa. Meillä viikkoa rytmittää pienryhmätoiminta ja pienryhmissä harjoittelemme mm. tunne- ja kaveritaitoja. Pyrimme luomaan ryhmäämme iloisen, turvallisen ja kiireettömän arjen, jossa lapsella on turvallista kasvaa, kokeilla ja oppia uutta.