Limingan perhekeskus – juuri sinua varten!

 

Pyydä neuvoa -nappi

Pyydä neuvoa -nappi – lasten, nuorten ja perheiden uusi sähköinen asiointikanava 

Tarvitsetko apua tai tukea arkeesi? Haluaisitko jutella jonkun kanssa tai kysyä neuvoja? Pyydä neuvoa -nappi on lapsille, nuorille ja perheille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava. Palvelun kautta voit lähettää minkä tahansa kysymyksen sinulle sopivana ajankohtana yhteystietojesi kanssa tai nimettömästi. Kaikkiin yhteydenottoihin vastataan muutaman arkipäivän kuluessa. Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuuttien tai hätätilanteiden hoitoon. Näissä tilanteissa ota suoraan yhteys 112.

Pyydä neuvoa
Palveluohjauksen juliste, jossa nuori seisoo pohdiskellen.

Soita ja kerro huolesi! 

Oletko muuttanut paikkakunnalle ja tarvitset tietoa palveluista? Onko elämäntilanteesi muuttunut tai sinulla on huoli omasta tai läheisen terveydestä, kaverisuhteista tai arjen sujumisesta?  Voit kysyä mitä tahansa matalalla kynnyksellä soittamalla tiistaista torstaihin klo 8–15 numeroon 040 621 2736. Mikäli puheluusi ei pystytä soittaessasi vastaamaan, voit jättää takaisinsoittopyynnön.

Kaksi lasta laittaa välipalaa keittiössä.

Itsemyötätuntoa vanhemmille – osallistu kurssille!

Verkkokurssin tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan sekä tukea myötätuntoista vuorovaikutusta parisuhteessa ja perheessä. Itsenäisesti tehtävällä verkkokurssilla pääset testaamaan itsemyötätuntosi ja tutustumaan kolmeen itsemyötätunnon askeleeseen. Kurssi sisältää lisäksi tietoa, tehtäviä ja vinkkejä sekä toisten vanhempien vertaistarinoita perheiden arjesta.

Lue lisää