Sisäilmailmoitus

Täällä voit tehdä ilmotuksen, jos epäilet tai havaitset Limingan kunnan kiinteistössä sisäilmaongelmia.

Voit tehdä ilmoituksen, jos huomaat kosteusvaurioita tai oireilet rakennuksessa ja epäilet oireiden aiheutuvan sisäilmasta. Ilmoitukseen tulee täyttää kaikki kentät. Tarvitsemme ilmoittajan nimen ja sähköpostiosoitteen, jotta voimme lähettää ilmoittajalle viestin ilmoituksen saapumisesta. Ilmoittaja saa paluuviestin viiden (5) työpäivän kuluessa. Emme käsittele ilmoituksia, joissa ei ole oikeita henkilötietoja.

Tee ilmoitus alla olevalla lomakkeella:

Viestisi käsitellään luottamuksella. Noudatamme tietojen käsittelyssä EU:n tietosuojamääräyksiä ja -asetuksia sekä julkisuuslakia. Niistä lisää on luettavissa: EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja Julkisuuslaki. Tietosuojaseloste on luettavissa täältä: Limingan kunnan tietosuojaseloste/ Maa-alat ja kiinteistöt. Lähettämällä sisäilma-ilmoituksen lähettäjä hyväksyy tietosuojailmoituksen mukaisen tietojen käsittelyn.

Jos havaitset kiireellisiä kiinteistöhuollon toimia tarvitsevia ongelmia kuten esimerkiksi akuutti vesivuoto, ota yhteyttä päivystävään kiinteistönhoitajaan. Kiireettömissä kiinteistönhuoltoa koskevissa tehtävissä tee ilmoitus kunnan intranetissä olevalla Kiinteistöjen palvelupyynnöllä tai ota yhteys kiinteistössä työskentelevään henkilökuntaa, joka voi tehdä ilmoituksen kiinteistöhuoltoon.