Ruokapalvelut

Ruokapalvelut valmistavat ja tarjoavat asiakaslähtöisesti ravitsemussuositusten mukaista, maukasta ja kustannuksiltaan edullista ruokaa erilaisille asiakasryhmille. Ruokalistan löydät tästä linkistä. Erityisruokavalioita valmistetaan kaikille niitä tarvitseville.

Kunnassa on 9 jakelukeittiötä sekä kaksi valmiskeittiötä, Linnukan keittiö ja Tupoksen yhtenäiskoulun keittiö, joissa valmistetaan päivittäin yhteensä noin 3600 lounasateriaa. Lounasruokaa nautitaan päiväkodeissa, kouluissa ja hoitolaitoksissa. Päiväkodeissa tarjotaan lisäksi aamu- ja välipala ja tarvittaessa päivällinen. Hoitolaitoksissa tarjotaan lounaan lisäksi aamupala, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala joka päivä.

Ruokapalveluista vastaa ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö. Linnukan valmistuskeittiön ruokapalveluesimies ja Tupoksen keittiön ruokapalveluesimies.

Ruokailu päiväkodeissa, esikoulussa ja kouluissa

Ruokapalvelut valmistavat ja tarjoavat asiakaslähtöisesti ravinto-opillisesti oikeaa, maukasta ja kustannuksiltaan edullista ruokaa erilaisille asiakasryhmille noudattaen seudullista ruokalistaa (kasvisvaihtoehto). Erityisruokavalioita valmistetaan kaikille niitä tarvitseville.
Kunnassa on 16 jakelukeittiötä sekä kaksi valmistuskeittiötä, Liminganlahden koulun keittiö ja Tupoksen koulun keittiö, joissa valmistetaan päivittäin yhteensä noin 3200 lounasateriaa. Lounasruokaa nautitaan päiväkodeissa, kouluissa ja hoitolaitoksissa. Päiväkodeissa tarjotaan lisäksi aamu- ja välipala ja tarvittaessa päivällinen. Hoitolaitoksissa tarjotaan lounaan lisäksi aamupala, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala joka päivä.