Liikuntapalvelut

Liikuntapalvelut

Limingan kuntalaisille on tarjolla monipuolisia liikkumismahdollisuuksia niin itsenäisesti kuin ohjatusti. Ohjattua liikuntaa tarjotaan kunnan oman toiminnan lisäksi urheiluseurojen, yhdistysten, yritysten sekä kansalaisopiston kautta.
Limingan kunnan alueelta löytyy useita kunnan ylläpitämiä liikuntatiloja ja -paikkoja. Kunnan alueelta löytyy kahden urheiluhallin lisäksi kaksi jalkapallotekonurmea, yleisurheilukenttä sekä koulujen ja päiväkotien yhteydessä olevat liikuntasalit. Rantakylän virkistys- ja liikunta-alue tarjoaa yhdessä asutusten lähellä olevien taajamareittien kanssa monipuoliset ulkoilu- ja reittimahdollisuudet niin kesä- kuin talviaikaankin.
Liikuntatilojen ja -paikkojen yksittäiset vuorovaraukset sekä kunnan hallinnoimien kuntosalien käyttöoikeudet voi tehdä tilavarauksen kautta. Vakiovuoroja liikuntatiloihin ja -paikkoihin on mahdollista hakea kahdesti vuodessa kesäajalle sekä lukuvuoden ajalle. Lukuvuoden aikaisten vakiovuorojen haku on vuosittain toukokuussa ja kesäkauden maalis-huhtikuussa.