Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2021 – 2022 opintoihin alkaa maanantaina 23.8.2021 klo 18.00

Ilmoittaudu haluamallesi kurssille osoitteessa www.opistopalvelut.fi/liminka. Muistathan, että ilmoittautuminen kursseille on sitova. Opiskelija voi perua varatun paikan veloituksetta 7 vrk ennen kurssin alkamista ilmoittamalla asiasta opintotoimistoon, ei opettajalle. Mikäli opiskelija ei peru varaamaansa kurssipaikkaa, peritään koko kurssimaksu. Tämä on yleinen käytäntö kaikissa kansalaisopistoissa.

Kursseista ei yleensä lähetetä opiskelijalle informaatiota ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä siinä tapauksessa, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta. Paikat täytetään sähköisen tietojärjestelmän kautta ilmoittautumisjärjestyksessä. Suosittelemme ensisijaisesti ilmoittautumaan internetin kautta. Koulusihteeri ottaa ilmoittautumisia vastaan puhelimitse virka-aikana. Huomioithan, että kursseille ei voi ilmoittautua sähköpostitse, puhelinvastaajaviestillä tai tekstiviestillä.

Kevään 2022 lyhytkursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 27.12.2021 klo 18.00.

Jos haluat tulla mukaan kurssille kesken lukukauden, kysy vapaita paikkoja toimistosta.

Tenttitilaisuudet

Lakeuden kansalaisopisto järjestää tarvittaessa valvottuja tenttitilaisuuksia. Osallistuja suorittaa korkeakoulun tai muun oppilaitoksen maksut sekä valvonnasta 50 €/tentti Lakeuden kansalaisopistolle. Tenttejä on mahdollista suorittaa ainoastaan virka-aikana. Tenttiajoista on sovittava ennakolta toimiston kanssa. Lakeuden kansalaisopisto järjestää tenttitilan ja valvojan, sekä huolehtii tehtävien ja kysymysten vastaanottamisesta ja vastausten postittamisesta. Maksuperusteet on vahvistettu sivistys- ja hyvinvointilautakunnassa.

La­keu­den kan­sa­lai­so­pis­ton jatkamis- ja lopettamisilmoitus musiikin yksilöopetuksessa ja kuvataiteen perusopetuksessa opiskeleville oppilaille.