Työ ja yrittäminen

Liminka on hyvä paikka yrittää ja tehdä töitä!

Liminka sijaitsee logistisesti erinomaisessa solmukohdassa, sillä kasi- ja nelostie yhtyvät Limingan Haaransillan risteyksessä. Siitä pohjoiseen nelostie jatkuu moottoritienä kohti Oulua. Limingan Tupoksen ABC:llä vierailee vuodessa jopa 2,2 miljoonaa asiakasta. Liikennemäärä samalla kohdalla jopa kuusi miljoonaa autoa vuodessa.

Moottoritien liikeenteesä 2/3 kulkeutuu kasitien kautta. Kasitiellä Limingan kohdalla liikennemäärät ovat vuositasolla yli viisi miljoonaa autoa.

Liminka sijaitsee noin vartin ajomatkan päässä Suomen toiseksi vilkkaimmalta lentokentältä. Ouluun matkaa on 20 minuuttia ja Raaheen puolisen tuntia. Pyhäjoen uudelle Hanhikiven ydinvoimalaitokselle tulee Limingan keskustasta 75 kilometriä.

Meillä on sinulle yli 10 000 asiakasta jo suoraan Limingan kunnan alueella. Tyrnävä, Lumijoki ja Kempele ovat kymmenen minuutin päässä ja Oulu 20 minuutin päässä meiltä. Tunnin etäisyydellä asiakkaita on jo yli 300 000, joten siinä on kohtuullinen pohja toiminnalle.

Yritykselle sijainti on kaikki kaikessa. Limingassa toimit valtateiden 4 ja 8 varrella, Pohjois-Pohjanmaan parhailla paikoilla. Me ymmärrämme yrittäjyyden tärkeyden koko Suomen elinvoimalle ja haluammekin olla Suomen yritysmyönteisin kunta.

Limingan väestö on Suomen 8. koulutetuin, työllisyysasteemme on Pohjois-Pohjanmaan korkein ja työpaikkaomavaraisuutemme vain 60 prosenttia. Eli kun perustat yrityksesi Liminkaan, löydät helposti hyvää ja sitoutunutta työvoimaa. Siinä vain muutama syy tulla Liminkaan, tule käymään ja totea loput syyt itse!

Liminka – maata ja mahdollisuuksia!