Pikkuduunia-hanke

Pikkuduunia-hankkeen logotTervetuloa Pikkuduunia-hankkeen sivuille! Pikkuduunia on Limingan kunnan toteuttama kaksivuotinen (2020-2022) ESR-hanke. Hankkeessa ravistellaan ajatuksia siitä, mitä työn tekeminen voisi olla. Tavoitteena on luoda uusia mahdollisuuksia työllistyä ja työllistää pikkuduuniin.

Pikkuduuni voi olla pieniä työtehtäviä, osa-aikaista tai keikkatyötä. Hankkeen palvelut on tarkoitettu liminkalaisille työnhakijoille, opiskelijoille, työssä tai työelämän ulkopuolella oleville, yrittäjille, yhdistyksille ja kotitalouksille.

Pikkuduunia on sinua varten jos

  • etsit osa-aikaista tai keikkatyötä.
  • etsit osa-aikaista tai keikkatyöntekijää yritykseen tai yhdistykseen.
  • tarvitset apua kodintöihin.

Autamme pikkuduunin tekijöitä ja tarjoajia löytämään toisensa!

Ilmoita pikkuduuni.

Ilmoittaudu pikkuduunin tekijäksi.

Tilaa Pikkuduunia-uutiskirje täältä!

Äiti ja tytär halaavat

Perhevapaalta työelämään

Pik­ku­duu­nia-han­ke jär­jes­tää 20.10.2021 klo 9-11 Per­he­va­paal­ta työe­lä­mään -ta­pah­tu­man, jos­sa pal­jon hyö­dyl­lis­tä tie­toa työe­lä­mään pa­luu­ta poh­ti­vil­le.

Lue lisää
Nainen pohdiskelee

Etsitkö pikkuduunia?

Haluatko työskennellä osa-aikaisesti tai tehdä pientä keikkaa? Haluatko kokeilla yrittäjyyttä kevyesti? Me tuemme sinua työnhaussa ja autamme löytämään sopivaa pikkuduunia!

Lue lisää
Mies työskentelee tietokoneella

Löydä pikkuduunille tekijä!

Onko sinulla tekemätöntä työtä? Kaipaatko apukäsiä arkeen? Autamme löytämään pikkuduuneille tekijöitä, tuemme yrityksiä rekrytoinnissa ja neuvomme kotitalouksia työllistämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää

Pikkuduunit sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin

Pikkuduunin tekijät ovat esimerkiksi pienten lasten vanhempia, opiskelijoita, osatyökykyisiä, eläkeläisiä, sesonkityöntekijöitä tai lomautettuja henkilöitä. Työn osa-aikaisuus tai osatyökyky koskettaa melkein jokaista ihmistä jossain vaiheessa elämää.

On tärkeää, että työtä ja työelämää voidaan muokata erilaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Täyden työviikon ja työttömyyden välille tarvitaan erilaisia välimuotoja. Toimeentulo voi rakentua palkasta ja erilaisista tukimuodoista. Pikkuduuni voi olla pehmeä lasku työelämään ja joustava tapa tehdä työtä silloin, kun kokoaikatyö ei ole sopivin vaihtoehto.

Hankkeessa teemme työn tekemisen uusia muotoja tutuksi. Kevytyrittäjä työskentelee yrittäjämäisesti ilman omaa yritystä. Palkkatyötä ja yrittäjyyttä voi yhdistää. Voit esimerkiksi toimia kevytyrittäjänä ja hankkia lisäansioita vaikka olisit kokoaikaisessa työsuhteessa.

Luomme uudenlaisia työllistämisen malleja. Pikkuduunia voi tarjota yritys, yhdistys tai kotitalous. Yhden henkilön työ voi koostua esimerkiksi yrityksen, yhdistyksen ja useamman perheen tarjoamien töiden yhdistelmästä. Yrittäjille ja kotitalouksille pikkuduunit tarjoavat joustavasti apukäsiä arkeen.

Lue täältä Mahdollisuuksien kesä Limingassa 2021 -kampanjassa luodusta toimintamallista!

Tule sinäkin tarjoamaan tai tekemään pikkuduunia!

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä hankkeen projektipäällikköön ja -työntekijään. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun yhteystietokentästä. Voit tutustua hanketiimiin paremmin täällä.