Pikkuduunia-hanke

Pikkuduunia-hankkeen logotPikkuduunia-hanke on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille hankkeessa mukana olleille ja matkaamme seuranneille! Hankkeen loppuraporttiin pääset tutustumaan tällä sivulla syksyn aikana.

Lue blogikirjoituksemme Pikkuduuneissa nuoret oppivat työllistymisen taitoja.

Tervetuloa Pikkuduunia-hankkeen sivuille! Pikkuduunia on Limingan kunnan toteuttama kaksivuotinen (2020-2022) ESR-hanke. Hankkeessa ravistellaan ajatuksia siitä, mitä työn tekeminen voisi olla. Tavoitteena on luoda uusia mahdollisuuksia työllistyä ja työllistää pikkuduuniin.

Pikkuduuni voi olla esimerkiksi pieniä työtehtäviä, osa-aikaista tai keikkatyötä. Hankkeen palvelut on tarkoitettu liminkalaisille työnhakijoille, opiskelijoille, työssä tai työelämän ulkopuolella oleville, yrittäjille, yhdistyksille ja kotitalouksille.

Pikkuduunia on sinua varten jos

  • etsit osa-aikaista tai keikkatyötä.
  • etsit osa-aikaista tai keikkatyöntekijää yritykseen tai yhdistykseen.
  • tarvitset apua kodintöihin.

Autamme pikkuduunin tekijöitä ja tarjoajia löytämään toisensa!

Pikkuduunia-hanke päättyy

Tervetuloa Pikkuduunia-hankkeen päätöstilaisuuteen ”Mahdollisuuksien Pikkuduunia: kohti tulevaisuuden työtä” 30.8.2022 klo 13-15 Lakeustalolla tai etänä.

Ilmoittaudu nyt mukaan.

Lue lisää
supersankari lapsi

Mahdollisuuksien kesä Limingassa 2022

Löydä kesäksi mielekästä tekemistä tai kesäpikkuduunari avuksi kodin tai yrityksen kesätöihin!

Lähde mukaan kampanjaan! Mahdollistetaan yhdessä nuorille kesätöitä ja itselle vähän helpompi kesä.

Lue lisää
Nainen pohdiskelee

Etsitkö pikkuduunia?

Haluatko työskennellä osa-aikaisesti tai tehdä pientä keikkaa? Haluatko kokeilla yrittäjyyttä kevyesti? Me tuemme sinua työnhaussa ja autamme löytämään sopivaa pikkuduunia!

Lue lisää
Mies työskentelee tietokoneella

Löydä pikkuduunille tekijä!

Onko sinulla tekemätöntä työtä? Kaipaatko apukäsiä arkeen? Autamme löytämään pikkuduuneille tekijöitä, tuemme yrityksiä rekrytoinnissa ja neuvomme kotitalouksia työllistämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää
Äiti ja tytär halaavat

Perhevapaalta työelämään

Pohditko seuraavaa askeltasi perhevapaan jälkeen? Etsitkö pehmeää laskua työelämään? Tutustu Pikkuduunia-hankkeen palveluihin perhevapaalaisille ja ilmoittaudu mukaan huippuvalmennukseen!

Lue lisää
Hymyilevät nuoret

Nuorten Pikkuduunia

Etsitkö pikkuduunia opiskelujen oheen? Haluaisitko lisää työkokemusta tai onko oma ala vielä hakusessa? Pikkuduunit sopivat hyvin nuorille ja opiskelijoille!

Lue lisää

Pikkuduunit sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin

Pikkuduunin tekijät ovat esimerkiksi pienten lasten vanhempia, opiskelijoita, osatyökykyisiä, eläkeläisiä, sesonkityöntekijöitä tai lomautettuja henkilöitä. Työn osa-aikaisuus tai osatyökyky koskettaa melkein jokaista ihmistä jossain vaiheessa elämää.

On tärkeää, että työtä ja työelämää voidaan muokata erilaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Täyden työviikon ja työttömyyden välille tarvitaan erilaisia välimuotoja. Toimeentulo voi rakentua palkasta ja erilaisista tukimuodoista. Pikkuduuni voi olla pehmeä lasku työelämään ja joustava tapa tehdä työtä silloin, kun kokoaikatyö ei ole sopivin vaihtoehto.

Hankkeessa teemme työn tekemisen uusia muotoja tutuksi. Kevytyrittäjä työskentelee yrittäjämäisesti ilman omaa yritystä. Palkkatyötä ja yrittäjyyttä voi yhdistää. Voit esimerkiksi toimia kevytyrittäjänä ja hankkia lisäansioita vaikka olisit kokoaikaisessa työsuhteessa.

Luomme uudenlaisia työllistämisen malleja. Pikkuduunia voi tarjota yritys, yhdistys tai kotitalous. Yhden henkilön työ voi koostua esimerkiksi yrityksen, yhdistyksen ja useamman perheen tarjoamien töiden yhdistelmästä. Yrittäjille ja kotitalouksille pikkuduunit tarjoavat joustavasti apukäsiä arkeen.

Tule sinäkin tarjoamaan tai tekemään pikkuduunia!

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä hankkeen projektipäällikköön ja -työntekijään. Yhteystiedot löytyvät tämän sivun yhteystietokentästä. Voit tutustua hanketiimiin paremmin täällä.