Ilmakuplia kirkkaassa vedessä.

Limingan Vesihuolto Oy hakee vesihuoltopäällikköä

Tuotamme Limingan Vesihuolto Oy:ssä vesihuollon palveluja Limingan, Tyrnävän ja Rantsilan kunnan alueilla. Meillä työskentelee 10 henkilöä ja liikevaihtomme on 2,5 miljoonaa euroa. Tule mukaan meidän osaavaan ja motivoituneeseen joukkoon tekemään laadukasta vesihuoltoa.

Haemme vesihuoltopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Osallistut osana tiimiämme vesihuollon ylläpitoon, kehittämiseen, selvitysten ja projektien hoitamiseen sekä asiantuntija- ja työnjohtotehtäviin. Voit olla kokenut vesihuollon osaaja tai motivoitunut tulevaisuuden osaaja. Tarkennamme työnkuvaasi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Edellytämme
• soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa
• hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen toimintaan.

Arvostamme hyviä tietoteknisiä valmiuksia, tuntemusta vesihuollon prosesseista ja mahdollisesti kokemusta vesihuoltoverkkoihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Lisäksi eduksi katsotaan aiempi kokemus vesihuollon suunnittelusta, työnjohtotehtävistä ja AutoCad osaaminen.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä osana tiimiä, jossa tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja yhteistyökumppanit. Lisäksi tarjoamme sinulle käytössämme olevat henkilöstöedut.

Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoiveen.
Lähetä hakemus ja CV viimeistään 14.2.2022 klo 12.00 mennessä otsikolla ”Vesihuoltopäällikkö” osoitteeseen: veijo.savolainen@liminganvesihuolto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Veijo Savolainen p. 040 547 2536 / veijo.savolainen@liminganvesihuolto.fi