Äxön-tapahtuma oli menestys!

Syyslomaviikon keskelle sijoittuneesta Äxön-tapahtumasta ei puuttuunut vilskettä, naurua sekä tekemistä! Tapahtuma sai lapset ja lapsiperheet liikkeelle ja tutustumaan Limingan harrastusmahdollisuuksiin varsin runsaslukuisena.

– Kävijöitä tapahtuma keräsi päivän aikana noin 400, mikä on tällaiselle tapahtumalle hyvä ja jopa hieman yllättävä luku, toteaa nuorisopalvelupäällikö Mika Nieminen.

 

Tapahtuma tarjosi Krankka-areenalla monenalaista tekemistä askartelusta ratakelaukseen. Pienempien osallistujien suosiossa oli temppurata air trackeineen ja isompia äxöniläisiä viihdytti säbäpelit sekä jalkapallodarts.

– Tapahtuma sai paikan päällä positiivista palautetta niin kävijöiltä kuin toimijoiltakin. Jäi kyllä aika vahvasti sellainen fiilis, että lisää tällaista kaivataan. Ja siihenhän me halutaan vastata, sanoo liikuntapalvelupäällikkö Janne Laamanen.

Limingan kunnan liikunta- ja nuorisopalvelut kiittävät kaikkia osallistujia sekä erityisesti toimijoita, jotka olivat yhdessä tekemässä tätä hienoa päivää:
Limingan Kickboxing ry, ratakelaaja Tuomo Himanka, Limingan Niittomiehet ry, Limingan 4H, Harrastava Liminka -hanke, School of Gaming, Lakeuden Paini ry, Team Rynkeby, Ai­ki­do­seu­ra Ho­ku­tai ry, Limingan Moottoripaja, Lakeus Outdoors