Elämyksiä ja seuraa ohjatuissa etäryhmissä – kunnalta uusia maksuttomia palveluja ikäihmisille

Elämyksiä etänä on uusi palvelu Limingan, Hailuodon, Kempeleen ja Muhoksen asukkaille. Sen tarkoitus on tukea kotikuntoisuutta ja ylläpitää seniorien vireyttä.

Tiistaisin ja torstaisin toteutettavissa etäryhmissä harrastetaan erilaisia helppoja jumppatuokioita, ja nautitaan lähialueiden kulttuurista esimerkiksi runouden tai museoesittelyjen merkeissä.

– Elämyksiä etänä -toiminnan tavoitteena on tarjota mielenkiintoista ja virkistävää toimintaa heille, joiden voi olla vaikeaa osallistua kasvotusten järjestettävään harrastustoimintaan joko välimatkan tai liikkumisen esteiden vuoksi, kertoo kirjastonhoitaja Sanna Näätänen.

– Ryhmissä jutellaan yhdessä, kuunnellaan tietoiskuja ja kulttuurisisältöjä sekä jumpataan. Uusia osallistujia odotetaan innolla mukaan ryhmään!

Voolerin verkkosivulta löytyy tulostettava kalenteri, josta näkee ajantasaisen ohjelman. Sivustolla on helpot ohjeet, kuinka liityt etäryhmään. Pääset sinne tästä linkistä.

Pääset osallistumaan mukaan maksutta, jos sinulta löytyy kuvapuhelut mahdollistava laite, vaikkapa tietokone tai tabletti, ja internetyhteys.

Uusille tai tottumattomille käyttäjille Vooler tarjoaa maksullista laite- ja käyttötukea.