Kaksi lasta laittaa välipalaa keittiössä.

Itsemyötätuntoa vanhemmille – osallistu POPsoten tarjoamalle verkkokurssille!

Vaaditko itseltäsi liikaa vanhempana? Tahdotko oppia lisää itsemyötätunnosta? Tule mukaan Perhepolku®-verkkokursseille.

POPsote tarjoaa Pohjois-Pohjanmaan pikkulapsiperheiden (0–6-vuotiaat), koululaisten (7–11-vuotiaat) perheiden sekä teini-ikäisten (12–16-vuotiaat) vanhempien käyttöön maksuttomat verkkokurssit toukokuun loppuun 2022 asti.

Verkkokurssin tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan sekä tukea myötätuntoista vuorovaikutusta parisuhteessa ja perheessä. Itsenäisesti tehtävällä verkkokurssilla pääset testaamaan itsemyötätuntosi ja tutustumaan kolmeen itsemyötätunnon askeleeseen. Kurssi sisältää lisäksi tietoa, tehtäviä ja vinkkejä sekä toisten vanhempien vertaistarinoita perheiden arjesta.

”Kurssilla tajusin, miten paljon vaadin itseltäni ja läheisiltäni. Nyt tahdon vahvistaa myötätuntoa itsessäni ja perheessäni.”

Myötätunto itseä kohtaan vähentää tutkitusti ahdistusta, masennusta ja stressiä. Se vahvistaa myös parisuhteen hyvää vuorovaikutusta. Myötätuntoinen vanhemmuus tukee lapsen tasapainosta kehitystä.

Kurssille osallistuneet vanhemmat ovat kokeneet verkkokurssin hyödylliseksi ja kertovat saaneensa kurssilta tukea itsemyötätuntoonsa.

Tervetuloa mukaan kurssille! Kurssit löytyvät tästä linkistä.