Kaksi lasta laittaa välipalaa keittiössä.

Itsemyötätuntoa vanhemmille – osallistu POPsoten järjestämälle verkkokurssille!

Vaaditko itseltäsi liikaa vanhempana? Tahdotko oppia lisää itsemyötätunnosta? Tule mukaan Perhepolku®-verkkokursseille.

POPsote tarjoaa Pohjois-Pohjanmaan pikkulapsiperheiden (0–6-vuotiaat), koululaisten (7–11-vuotiaat) perheiden sekä teini-ikäisten (12–16-vuotitaat) vanhempien käyttöön maksuttomat verkkokurssit 1.10. – 31.12.2021 väliseksi ajaksi.

POPsote tarjoaa ilmaiseksi mahdollisuuden osallistua Perhepolku®-verkkokurssille. Verkkokurssin tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan sekä tukea myötätuntoista vuorovaikutusta parisuhteessa ja perheessä. Itsenäisesti tehtävällä kurssilla voi esimerkiksi testata oman itsemyötätuntonsa ja kirjoittaa itselleen myötätuntoisen kirjeen.

”Kurssilla tajusin, miten paljon vaadin itseltäni ja läheisiltäni. Nyt tahdon vahvistaa myötätuntoa itsessäni ja perheessäni.”
Kurssi sisältää lisäksi tietoa, tehtäviä ja vinkkejä sekä toisten vanhempien vertaistarinoita perheiden arjesta. Kurssille osallistuneet vanhemmat ovat kokeneet verkkokurssin hyödylliseksi ja kertovat saaneensa kurssilta tukea itsemyötätuntoonsa. Vanhemmat suosittelevat verkkokurssia toisille perheille.
Kurssit löytyvät tästä linkistä. Tervetuloa mukaan kurssille!