Hämmentynyt nainen levittelee käsiään

KÄÄK! Instagram poisti Visit Limingan tilin!

Instagram poisti Visit Limingan tilin viime perjantaina. Yhteydenottoyrityksistä huolimatta näyttää siltä, että tiliä ei enää takaisin saada.

– Menetimme ainakin 1500 seuraajaa sekä Limingan upeasta luonnosta ja linnustosta kertovat sadat postaukset, joihin niin moni seuraajistamme on osallistunut, kertoo viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija Anu-Maija Kärjä.

Visit Limingan Instagram-tilin sulkeutuminen on epäonnisten sattumusten summa.

– Kollega lukitsi tilin vahingossa. Toimitimme kaikki pyydetyt asiakirjat ja tiedot järjestelmän ylläpidolle ja jäimme tyytyväisenä odottamaan, että tilin lukitus poistuu.

Lukitun tilin sijaan yhtenä aamuna vastassa olikin kylmä totuus: monen vuoden työ oli tehty tyhjäksi ja koko tili poistettu.

– Nyt kollega ruoskii itseään ja me muut yritämme parhaamme mukaan lohduttaa: yksi virheklikkaus voi sattua kenelle tahansa. Sydämestämme toivomme, etteivät muut Instagram-tilien käyttäjät joudu vastaavan epäonnen kohteeksi.

Sydämestämme toivomme, etteivät muut Instagram-tilien käyttäjät joudu vastaavan epäonnen kohteeksi.

Visit Limingan viestinnästä vastaava sometiimi päätti kääräistä epäonnisen sattumuksen jälkeen hihansa, perustaa uuden tilin ja asettaa kovan haasteen itselleen.

–  Emme jää odottamaan, että ihme tapahtuisi ja tili palautuisi, vaan loimme tänään Visit Limingalle uuden Instagram-tilin. Tavoitteena on menetetyn 1500 seuraajan tavoitteeseen pääseminen vuoden sisällä. Tähän tarvitsemme niin liminkalaisten, Limingassa vierailleiden sekä Limingasta haaveilevien myötävaikutusta. Myös uuden tilin kaikki myötätuntoseuraamiset ovat tervetulleita!

Uuden tilin nimi on visitliminka.fi ja löydät sen myös suoraan tästä linkistä.

– Kun otat kuvia Limingasta, niin merkitse kuviisi #visitliminka ja tägää meidät @visitliminka.fi, niin saatamme jakaa kuvasi feedissämme. Tili on tarkoitettu pääasiassa poikkeuksellisen upean luontomme ja linnustomme mielikuvamarkkinointia varten. Liminka tunnetaan myös erinomaisesta maastopyöräreitistöstä sekä Vanhan Limingan pittoreskista tunnelmasta.

Limingalla on 545 vuoden mittainen historia, johon voi tutustua useissa alueen värikästä kulttuuria ja historiaa esittelevissä käyntikohteissa. Liminka on nykyisin yli 10 000 asukkaan rakas koti sekä monipuolisiin ja aktiivisiin luontoseikkailuihin soveltuva matkakohde, joka on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Liminkaan voit tutustua myös Visit Limingan nettisivuilla, joihin pääset tästä linkistä. Kunnan sivut löytyvät puolestaan tästä linkistä.