Rokote hoitajan kädessä.

Koronarokotuksia Limingassa nyt kaikille 16 vuotta täyttäneille

Ajan rokotukseen voivat varata kaikki 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt. Rokotusaikoja voi varata puhelimitse koronarokotusten ajanvarausnumerosta.

  • Ajanvaraukset rokotuksiin numerosta 08 5587 3890. Kuuntele tiedote ja valitse koronarokotukset.
  • Soitamme takaisin muutaman arkipäivän kuluessa. Mikäli emme ole saaneet asiakkaaseen yhteyttä kahdesta soittoyrityksestä huolimatta, asiakkaan tulee jättää uusi soittopyyntö ajanvarausnumeroon.
  • Rokotuspaikkana toimii Linnukka-halli osoitteessa Lippitie 2.
  • Rokotepaikalle on hyvä ottaa mukaan henkilöllisyyden varmentamista varten kela tai vastaava henkilökortti.
  • Tehosterokotemäärät jaetaan kuntiin ensimmäisen rokoteajankohdan perusteella, joten suosittelemme käyttämään ensimmäisen rokotuksen yhteydessä toista rokotusta varten annetun ajan. Sairaustapauksissa rokotepaikalle estymisestä ilmoitetaan puhelimitse ajanvarausnumeroon.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on päättänyt, että koronarokotuksia AstraZenecan rokotteella voidaan jatkaa 65 vuotta täyttäneillä maanantaista 29.3. alkaen. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on päättänyt, että mikäli Astra Zenecan rokotetta saanut henkilö ei halua ottaa toista Astra Zenecan rokoteannosta, hän voi halutessaan saada nyt mRNA rokotteen.

65 vuotta täyttänyt voi valita rokotussarjaa aloitettaessa, annetaanko hänelle mRNA- rokotetta eli Biontech-Pfizerin tai Modernan mRNA-rokotetta vai AstraZenecan adenovirusvektorirokotetta. Rokotettavan ei ole kuitenkaan mahdollista valita, kumpaa Suomessa käytettävää mRNA-rokotetta rokotuksessa käytetään. Jos haluat valita joko mRNA-rokotteen tai AstraZenecan adenovirusvektorirokotteen, asiasta tulee mainita jo ajanvarauksen yhteydessä. Näin voidaan varmistaa, että rokotuspisteessä on saatavilla toivomaasi rokotetta.