Kokouspöydässä keskustellaan.

Kunnanhallituksella ja -valtuustolla säpäkkä helmikuu hyvinvointialueen selvitysten kanssa

Hyvinvointialueen käynnistämiseen liittyvien tietojen kartoittaminen jatkuu kunnissa siten, että hyvinvointialueelle tulee antaa laajat selvitykset käytössä olevista sote -toimitiloista, siirtyvästä irtaimesta omaisuudesta, siirtyvistä sopimuksista, muista vastuista ja siirtyvästä henkilöstöstä helmikuun loppuun mennessä, kertoo hallintojohtaja Tarja Vilmunen.

– Annettu aikataulu on sen verran tiukka, että Limingan kunnanhallitus kokoontuu ylimääräiseen kokoukseen ensi maanantaina valmistelemaan annettavat selvitykset ja kunnanvaltuusto kokoontuu päättämään niistä 28.2.

Ensi maanantaina pidetään kuitenkin kokoussuunnitelman mukainen kunnanvaltuuston kokous, jossa käsittelyssä on lisämäärärahaesityksiä, uuden päiväkodin rakentamispäätös ja kahden aiemmin annetun valtuustoaloitteen käsittely.

– Molemmat tämän kuun valtuustokokoukset pidetään etäyhteydellä, ja niitä voi seurata kunnan Limingan kunnan YouTube-kanavan kautta. Pääset seuraamaan lähetystä tästä linkistä.

Voit tutustua kunnanvaltuuston esityslistaan tästä linkistä. Kunnanhallituksen listaa pääset katsomaan puolestaan tästä linkistä.