Ulla Tapaninen esiintyy Limingassa huhtikuussa 2023.

Limingan kulttuurikevät 2023 – Ulla Tapanisen show tarjoaa huikeita huomioita suomalaisesta todellisuudesta

Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa VII on rakastetun näyttelijän esityssarjan seitsemäs, mutta itsenäinen jatko-osa. Show nähdään Limingan Heikki Sarvela -salissa tiistaina 18.4. klo 19.00. Luvassa on seven up -komiikkaa ja huikeita huomioita suomalaisesta todellisuudesta ja valheista.

– Valehteleminenhan on nykyään muotia ja olen valehtelemisen ammattilainen. Koko ikäni olen lavalla valehdellut sujuvasti!, kuvailee Ulla Tapaninen esityksensä taustoja.

Lipun hinta on ennakkoon hankittuna 32,50 euroa Tiketistä ja Limingan kirjastolta. Mikäli lippuja jää, niitä voi ostaa myös ovelta. Ovelta ostettuna lipun hinta on 35 euroa. Pääset ostamaan lipun Tiketin kautta tästä linkistä.

Ovet avataan klo 18 ja esitys alkaa klo 19. Esityksen kesto on väliajan kanssa reilu puolitoista tuntia. Lisätietoa esityksestä saa kirjasto- ja kulttuurijohtaja Janne Nevalalta numerosta 050 318 2043 tai sähköpostitse osoitteella janne.nevala@liminka.fi.

Heikki Sarvela -sali on täysin uudistettu konserttisali, joka sijaitsee Limingan keskustassa lukion yhteydessä osoitteessa Linnukkatie 3. Tila on akustiikaltaan yksi Suomen parhaista kamarimusiikkisaleista. Uuden konserttisalin nouseva katsomo on 320-paikkainen, ja lisäpaikkoja on mahdollista kalustaa irtotuoleilla yli sadalle.  Salin valaistus ja audiovisuaalinen laitteisto on huippuluokkaa. Esteettömyys on otettu suunnittelussa huomioon. Heikki Sarvela -salissa järjestettäviin tapahtumiin pääset näppärästi kauempaakin: aivan salin tuntumassa on hyvät pysäköintitilat ja tarpeen vaatiessa lisää parkkipaikkoja löytyy vain kivenheiton päästä Krankka-areenan tai Lakeustalon pysäköintialueilta. Myös bussipysäkki sijaitsee salin läheisyydessä.

Limingan keskustan kartta, jossa näkyvät Heikki Sarvela -salin läheisyydessä olevat pysäköintialueet.